EMA VOTSON

KRILA JE SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE, A SAD LJUBI SINA LORDA: Odbijala prosce, pa se odlučila za najbogatijeg

Holivudska glumica Ema Votson deecenijama nije želela da se zna sa kim je u vezi, ai sada više nema problema s pokazivanjem novog ljubavnika.

Objavljeno: 24.08.2022. 12:16h 12:24h
Autor:
Foto: Profimedia

Jedna od najomiljenijih glumica sveta, slatka Britanka Ema Votson, a koja se proslavila ulogom devojčice Hermione o sagi o Hariju Poteru, navodno ima novog dečka s kojim letuje u Italiji.

Naime, Ema (32) je viđena kako se drži za ruke na romantičnom putovanju u Veneciji, a odabranik kojem je pripala čast da je nežno drži i miluje pred objektivima paparaca, pripala je sinu Sera Filipa Grina - Brendanu Grinu.

Ema je zablistala u ležernoj letnjoj crvenoj haljini s cvetićima, a Brendan je bio isto tako ležerno obučen u običnoj plavoj majici. Sudeći prema fotografijama, novi par deluje jako srećno, a neobično je za mladu glumicu da se tako lako dala ‘uloviti’ sa svojim novim ljubavnikom.

foto: Profimedia

Kao što znamo, glumica nikada nije bila oduševljena idejom da javnost zna sa kime je u vezi. Od početka je krila svoj ljubavni život kao zmija noge, ali čini se kako joj je Brandon sasvim 'pomutio razum'.

Ali, ko je zapravo mladić koji joj je ukrao srce?

foto: Profimedia

Dakle, radi se o sinu britanskog aristokrate, viteza i lorda Filipa Grina, a koji je uz sve svoje titule i uspešni preduzetnik s ogromnim bogatstvom. Brandon ima 29 godina te je tako nešto mlađi od Eme, ali čini se kako im ta mala razlika u godinama uopše ne smeta. Prvi put je par viđen zajedno u septembru 2021. i to neposredno nakon što je Ema raskinula s bivšim dečkom, Leom Robintonom s kojim je bila dve godine.

Odmah je počelo da se priča o misterioznom mladiću koji se sada nalazi u njenom društvu, ali njegov je identitet dugo ostao misterija. Ipak, čini se kako je veza postala ozbiljna, a Ema se napokon odlučila da se svojim novim ljubavnikom pojavi pred fotografima.

foto: Profimedia

Inače, iako se šuškalo da je Robinton zaprosio glumicu, ona ga je izgleda odbila te nisu završili zajedno pred oltarom. Pre njega, ljubila je i glumce Roberta Aguirea i Korda Overstrita, kao i milionera IT-jevca Brendana Volisa. Čak se govorkalo da je izlazila i s princem Harijem pre nego što je on završio s Megan Markl, ali ta glasina nikada nije potvrđena.

foto: Profimedia

Iako su svi Emini muškarci bili bogati i uspešni, za sadašnjeg Brandona se smatra kako će naslediti najveće nasledstvo svog oca. Trenutno se bogatstvo njegove porodice procenjuje na 2.1 milijarde dolara, a Brandonov otac je vlasnik linije modnih brendova poput Dorothy Perkins, Miss Selfridge, Topman i Topshop.

Brandanova porodica živi na relaciji Monako-London, a pre nego što je završio s Emom, Brandon je bio mladi ljubavnik Kejt Mos, a s kojom je bio 2014. kada su ih snimili kako se ljube u javnosti.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: AP / Jonathan Short
FOTO: Profimedia
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Čini se tako da je Ema na kraju od svih svojih muškaraca odabrala onog najbogatijeg i s najvećim nasledstvom.