školska ljubav

SIN KONTROVERZNOG BIZNISMENA UKRAO JE NJENO SRCE: Njega je Mirka volela pre Vujadina

O privatnom životu Mirke Vasiljević se malo toga zna. Pre Vujadina zabavljala se sinom poznatog biznismena.

Objavljeno: 02.08.2022. 14:43h
Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić godinama uživaju u svojoj ljubavi. Međutim, malo ko zna ko je bio Mirkina ljubav pre Vujadina.

Naime, ona se zabavljala sa sinom poznatog biznismena, Dragoslava Kosmajca, dok se vrlo malo govorilo o njihovoj vezi. Mirka je vešto skrivala svoju privatnost od očiju jasvnosti, pa je zbog toga javnost vrlo malo upućena u detalje njenog privatnog života.

Nakon svog punoletstva, glumica otpočinje vezu sa Lazarem Kosmajcem. Njih dvoje upoznali su se u jednoj privatnoj školi , koju su oboje pohađali. Ljubav između njih trajala je par meseci, nakon čega su se rastali.

Mirka je ubrzo upoznala Vujadina, te sa njim zasnovala porodicu.

Na brojna pitanja o njenom bivšem dečku Lazaru, Mirka je imala jasan odgovor.

"Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno", objasnila je Mirka.

foto: ATAImages

Mirka i Vujadin važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Par ima četvoro dece, dva sina i dve ćerke. Vujadin često zbija šale na Mirkin račun, te je jedno vreme stalno na društvene mreže dodavao razne situacije sa svojom suprugom, nakon čega su pokupili brojne simpatije ljudi.