ZBOG NJEGOVE PREVARE ODLUČILA DA IZGLED DOVEDE DO SAVRŠENSTVA: Da li je zgodno telo velika uteha ili vrhunska osveta

Možda joj zameraju što prelazi preko preljube, ali niko joj ne može zameriti što toliko vežba - rezulteti su itekako vidljivi

Objavljeno: 15.07.2022. 14:06h
Autor:
Kloi Kardašijan na plaži, Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan viđena je kako uživa na plaži samo dan nakon što je svet obišla vest kako čeka drugo dete sa bivšim dečkom Tristanom Tompsonom.

Naime, par je odlučio da dete dobije preko surogat majke koja je zatrudnela mesec dana nakon što je obelodanjeno da Tristan ima još jedno dete koje nije priznao.

Danas saznajemo da Kloi očekuje da joj surogat majka rodi dečaka, s tim će njena mala porodica biti kompletna s obzirom da sa Tristanom već ima ćerku Tru (4).

Mnogi su joj zamerili što Tristanu prašta preljube i što ga svaki put dočeka raširenih ruku, ali ona očigledno ima svoj cilj. Šuškalo se da želi da istim čovekom da ima svu decu, a to je i sama jednom prilikom rekla u rijaliti šou Kardašijanovi.

Inače, Kloi je poznata kao jedna od Kardašijanki koja ima najmanje sreće u ljubavi. Prevario ju je skoro svaki muškarac sa kojim je bila, dok je ona mislila da je sve to zbog njenog izgleda. Da bi prevazišla pakao preljube, Kloi je započela program mršavljenja koji je uključivao dijetu i vežbanje. Za kratko vreme svoje telo je dovela do savršenstva, a potom je operativnim metodama izmenila i lik. Iako mnogi pričaju da je operisala sve što se može operisati, Kloi priznaje samo operaciju nosa.

Da je jača od tračeva i nagađanja, pokazala je i ovaj put pojavivši se na plaži u jednodelnom crnom kupaćem kostimu. Zlobnici su mogli da zaključe samo jedno - trenutno: Kloi Kardašijan je najzgodnija sestra iz klana Kardašijanovih.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia