SAZNAJTE VIŠE

NE ULAZI U TERETANU, ISTI JELOVNIK GODINAMA NE MENJA: Ovako Monika Beluči održava liniju

Kako se Monika Beluči hrani i koje namirnice su zabranjene otkrijte u nastavku

Objavljeno: 07.07.2022. 18:27h 13:49h
Autor:
Monika Beluči, Foto: Profimedia

Lepa Italijanka Monika Beluči priznaje da nije ljubitelj vežbanja i da obožava dobru hranu, no kada slučajno pretera s ukusnim jelima, uvodi sedmodnevni plan ishrane. Na taj način čisti telo od nakupljenih toksina, ubrzava metabolizam i vraća telesnu građu.

Ishrana Monike Beluči je optimalna jer sadrži dovoljnu količinu voća i povrća, bogatog vitaminima, mikroelementima i vlaknima. Budući da koristi med, ne oseća često potrebu za slatkišima. Sva jela pripremaju se vrlo jednostavno, što je savršeno za sve koji imaju malo slobodnog vremena.

Prvi dan

Doručak: 150 ml prirodnog i nezaslađenog jogurta s komadićima jabuke

Ručak: 200 grama kuvane junetine, 200 grama salate sa 1 kašičicom maslinovog ulja, kriška kukuruznog hleba

Večera: zdela svežih jagoda, 150 grama pirinča sa jednom kašičicom maslinovog ulja i 50 grama narendanog sira, 150 grama salate, voće

Drugi dan

Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema

Ručak: omlet od 3 jaja, 2 male kuvane tikvice, komad integralnog hleba

Večera: 150 kuvanog nemasnog mesa, salata

Treći dan

Doručak: šolja zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejp

Ručak: 200 grama kuvanog ili pečenog krompira s peršunom ili mirođijom, 100 grama nemasnog sira

Večera: 170 grama špageta s maslinovim uljem

Četvrti dan

Doručak: nezaslađeni nemasni jogurt s 2 kašičice meda, 40 g sira

Ručak: 100 grama pirinča, 100 grama kuvane tikvice, 100 grama kuvane junetine

Večera: činija bilo kojeg voća, 200 grama kuvane nemasne ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće

Peti dan

Doručak: čaša sveže ceđenog soka, dva slana krekera

Ručak: 100 grama špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandžom ili grožđem

Večera: 250 grama salate od povrća, uz malo pasulja, voće

Za kraj potrebno je samo još da ponovite bilo koji od prethodnih dana u preostale dane jelovnika, piše City Magazine.