NI OGROMNO BOGATSTVO IH NE RAZDAJA!

NJIHOVU LJUBAV UČVRSTIO JE OVAJ POSEBAN DAR: Evo kako su se zavoleli najbogatiji Srbin IKADA i njegova supruga Madlena!

Godinama uživaju u velikoj ljubavi!

Objavljeno: 26.06.2022. 16:44h 17:18h
Autor:
Foto: Kurir / Vladimir Sporčić

Najbogatiji Srbin Filipa Ceptera i njegova supruga Madlena u skladnom su braku već više od 4 decenije! Uživaju u nepreglednom bogatstvu, a kako su njihovi bankovni računi rasli i kako su postajali sve uticajnije ličnosti, tako je i njihov odnos biva sve ekscentričniji. Porodica živi na relaciji Beograd - Monako.

Kralj šerpi i lonaca, kako mnogi Filipa nazivaju, poreklom je iz Velikog Gradišta u Bosni i Hercegovini. I, zapravo, se zove Milan Janković. Svoje ime i prezime je promenio još pre 18 godina, i to zbog poslovne komunikacije! Naime, isticao je da je strancima zvučalo previše neobično.

foto: Kurir/Dragan Kadić

Ljubavna priča moćnog para počela je početkom sedamdesetih godina prošlog veka, kada su se tokom studiranja upoznali i zaljubili. Posle fakulteta zajedno su otišli u Austriju i započeli svoj uspon, pa su danas od predavačice srpskog jezika i prodavača posuđa došli do frapirajućeg bogatstva. Za samo pet godina uspeli su zajedničkim snagama da izgrade veoma uspešnu firmu, koja se proširila i na svetsko tržište. A njihov ljubavni odnos je posebno učvrstila ćerka Ema, koju su usvojili kada je bila beba.

Sva njihova moć i slava, koju su stekli kroz decenije uspešnog poslovanja, nije uticala na njihovu ljubav i dugogodišnji brak koji neguju i dalje. Klinačka ljubav se pretvorila u zajednički život iz snova! Iako su bili često puta tema tabloida, za njihov odnos se ne mogu vezati neki veliki skandali. Naprotiv, svoju intimu čuvaju daleko od očiju javnosti.

foto: Medlenazepter.com

Pre nego što su su se obogatili, osamdesetih su Madlena i Milan zajedno radili u prodaji nemačkog posuđa. Svoj biznis su pokrenuli u Milanu, a budući da mu je posao dobro išao, Milan je proširio delatnost i na medicinske aparate i kozmetičke proizvode. Do danas mu sjajno ide posao, "Forbes" ga je 2017. proglasio najbogatijim čovekom u Srbiji, procenjuje se da je težak više od pet milijardi dolara.

Kako ističe, Filip je počeo od nule u Austriji, a njegov poslovni uspon desio se sredinom osamdesetih godina, kada je napravio revoluciju sa posuđem od specijalnog čelika. Do prvog miliona je veoma brzo došao, a kasnije se njegovo bogatstvo samo širilo. pa ne čudi što osim jahte i vila ima i svoje avione, luksuzne automobile, nekretnine po čitavom svetu. Danas je neko ko unosio brojne inovacije na svetsko tržište.

foto: Kurir / Marina Lopičić

Sa druge strane, Madlena vje veoma posvećena humanitarnom radu, a, takođe, je velika ljubiteljka umetnosti. Diplomirala je književnost, pa je, čak, i napisala knjigu - nazvanu Madlena.

Madlena i Filip vlasnici su luksuznih nekretnina, a ističe se vila u Monaku, koje je bila vlasnica austrijska carica Sisi, ali i egipatski kralj Faruk. Pokrovitelji su visoke umetnosti, a Madlena obožava antikne komade nameštaja.