Istraživanje pokazalo
Kako se hrane mršaviji ljudi: Mleko utiče na obim struka, jogurt topi masti sa bokova!
Uvrstite mlečne proizvode sa niskom količinom masti u vašu dnevnu ishranu i sigurno dobijate bitku protiv gojaznosti. Protein će vas zasititi, a kalcijum će pomoći da istopite masti
Autor:
Pitate se šta jedu mršavi ljudi? Ne, nije reč o voću i povrću, iako su oni osnova zdrave i pravilne ishrane, piše Cosmopolitan.rs.
Istraživači na univerzitetima Harvard, Brown i Case Western Reserve, analizirali su navike u ishrani kod 7.173 ljudi. Došli su do podatka da ljudi koji redovno konzumiraju mlečne proizvode najčešće imaju niži indeks telesne mase, a specifično je i to da ljudi koji barem dva puta dnevno jedu upravo mlečne prerađevine imaju manje šanse za gojaznost od onih koji ih konzumiraju retko.
Da se kilogrami istope, a koža zablista! OVDE pročitajte više o dijeti sa mlekom i pecivom.
Meko najviše utiče na širinu vašeg struka
OVDE pročitajte koje lekove i namirnice nikako ne smete da kombinujete.
Što se drugih mlečnih proizvoda tiče, jogurt se često dovodi u vezu sa gubljenjem kilograma i to zbog kalcijuma. Kalcijum je ključni sastojak za održavanje vitke figure jer ovaj mineral može da poveća topljenje masti sa vaših bokova.
Dakle, uvrstite mlečne proizvode sa niskom količinom masti u vašu dnevnu ishranu i sigurno dobijate bitku protiv gojaznosti! Protein će vas zasititi, a kalcijum će pomoći da istopite masti.
OVDE saznajte kako je Debra Mesing nenamerno skinula devet kilograma!