U LJUBAVI BAŠ NEMA SREĆE

JEDNA MU SE BRUTALNO OSVETILA, DRUGA UMALO DOVELA DO PROSJAČKOG ŠTAPA: Svi ljubavni brodolomi Džonija Depa! FOTO

Nikako da pronađe onu pravu pored koje bi se skrasio

Objavljeno: 21.10.2021. 20:04h
Autor:
Foto: Profimedia

Džoni Dep koji ovih dana boravi u Beogradu, publici je poznat po brojnim ulogama. Međutim, ono što više intrigira javnost je njegov ljubavni život koji je pun uspona i padova. Iza njega su dva braka, tri veridbe, i tetovaža zbog koje se kaje.

Ove dame su obeležile njegov život: Lori Aniston Bila je sestra basiste u bendu u kom je Dep svirao, i 20. decembra 1983. oženio se šminkerkom koja mu je pomogla na samom stratu karijere. Lori ga je upoznala sa Nikolasom Kejdžom koji mu je postao prijatelj i koji mu je pomogao da dobije ulogu u filmu "Strava u Ulici brestova". Brak je trajao samo dve godine, a kao razlog razlaza su naveli "nepomirljive razlike".

Šerilin Fen Svoju drugu veliku ljubav Šerilin Džoni je upoznao tokom snimanja studentskog filma "Dummies". Ubrzo su se verili, a Šerlin se pojavila u jednoj od epizoda njegove hit serije "21 Jump street". Nakon što su se razišli, ona je dobila ulogu u kultnoj seriji "Tvin Piks".

foto: Profimedia

Dženifer Grej Bio je veren za zvezda filma "Priljavi ples", ali se o njihovoj vezi malo zna. Ono što su mediji u to vreme tvrdili jeste da je ljubav nestala kada je Dep upoznao njegovu sledeću veliku ljubav, glumicu Vinonu Rajder.

foto: Profimedia

Vinona Rajder Sa Vinonom se upoznao na snimanju filma "Great balls of fire" u junu 1989. godine, a vrlo brzo su postali nerazdvojni. Pet meseci nakon prvog susreta su se verili, a snimili su i prvi zajednički film "Edvard Makazoruki". Istetovirao je "Winona forever", ali je promenio u "Wino forever" posle razlaza.

"To je moja slatka osveta, zauvek će morati da me pamti, čak iako je prepravio tetovažu", rekla je ona nakon raskida.

foto: Profimedia

Kejt Mos Smatrali su ih najlepšim parom devedesetih, a čuvenu maneknku je upoznao u jenom bistrou na Menhetnu. Njihov odnos su mnogi opisali kao izrazito komplikovan od strasnih poljubaca do besnih svađa, a završili su 1998. posle četiri godine veze.

foto: Profimedia

Vanesa Paradi Sa francuskom glumicom i pevačicom Džoni je bio 14 godina i ostali su zajedno do 2012. Dobili su i dvoje dece Lili-Rouz Melodi Dep (1999) i sina Džeka (2002).

foto: Profimedia

Amber Herd Tokom snimanja filma "Dnevik opijanja" Dep je upoznao glumicu Amber Herd. Venčali su se u februaru 2015. godine u Los Anđelesu, a već godinu dana kasnije objavili da se razvode. Glumica ga je optužila za zlostavljanje, a u javnost su procurele njene fotografije na kojima se modrog lica krije od novinara. Razvod s Amber Herd ga je koštao više od sedam miliona dolara, što je, uz kompulsivno trošenje dovelo do toga da mora da počne da rasprodaje svoju imoivnu.

foto: Profimedia