ZA NJU SU HOLIVUDSKE ZVEZDE BORANIJA

U OVOM RAJU NA ZEMLJI ŽIVI ĆERKA NAJBOGATIJE SRPKINJE: Luksuz da vam PAMET STANE, vredan 200 miliona evra!(FOTO/VIDEO)

Ćerka Slavice Eklston, bivše supruge prvog čoveka Formule 1, Bernija Eklstona, živi na veoma visokoj nozi, a sada je prvi put otvorila vrata svog luksuznog doma. Od

Objavljeno: 21.10.2021. 16:23h
Autor:
Foto: Profimedia

Često smo impresionirani enterijerima domova poznatih ličnosti, koji su uređeni besprekorno i koji vrede po nekoliko desetina miliona dolare, ali nekretnina Petre Eklston je "korak dalje".

Ćerka Slavice i Bernija Eklstona živi bukvalno u dvorcu, vrednom vrtoglavih 200 miliona evra, što je otprilike vrednost 5 do 7 prosečnih kuća najvećih holivudskih zvezda.

Od igraonice za decu do terena za skvoš - Petra u kući zaista nema šta nema. Nešto slično ima jedino još engleska kraljica.

Jedna od naslednica najbogatije Srpkinje Slavice Eklston, Petra, u Londonu ima luksuznu kuću za čije uređenje gotovo i da ne sme da kaže koliko je iskeširala. Poznata kao "Sloane house", izgrađena je krajem 18. veka u gruzijskom stilu i važi za najatraktivniju u britanskoj prestolnici. Od bazena, preko teretane, spa centra, hamama... Pa sve do kućnog bioskopa i terena za skvoš, atraktivna bogatašica nema šta nema.

Zajedno s verenikom Semom Palmerom, pažljivo je radila na svih osam soba, čak dvanaest kupatila i, sada, kada je sve gotovo, ne krije koliko je zadovoljna rezultatima.

(Stil.kurir.rs)