Zasiti za pola dana

NAJLEPŠA MEDITERANSKA SALATA S KAJGANOM I POVRĆEM: Savršen letnji obrok! (RECEPT)

Foto: Shutterstock

Sastojci:

6 jaja
3 kriške hleba
10 čeri paradajza
ljubičasti luk
30 g parmezana
50 ml vinskog sirćeta
pola kašičice sušenog origana
50 g maslaca
5 listića bosiljka
maslinovo ulje
so
biber

Priprema: U posudi umutite jaja i dodajte origano i rendani sir. Dobro izmešajte. Na tiganju na maslinovom ulju ispecite jaja i sir bez mešanja. Nakon četiri minuta jaja okrenite na drugu stanu i pecite još dva minuta.

U posudu stavite seckani luk, čeri i bosiljak, maslinovo ulje po ukus, sirće, i sve začinite solju i biberom Dodajte hleb iseckan na kockice i kajganu koju ste iseckali, pa izmešajte sve zajedno.

Uživajte!

Predjelo ili glavni obrok - odlučite sami