NAJSLAĐI JE DOMAĆI HLEB
PAORSKI HLEB SE TOPI U USTIMA: Sprema se superlako, a svi će vam tražiti ovaj recept!(RECEPT)
Najslađi domaći hleb koji ste probali
Objavljeno: 23.06.2021. 18:23h
Autor:
Autor:
Sastojci:
- ražano brašno 1 čaša
- integralno brašno 1 čaša
- pšenično belo brašno 1 čaša
- so 1 kašika
- suvi kvasac 1 kašika
- voda1,5 čaša
Kako pripremiti:
Pomešajte ražano, integralno i pšenično belo brašno sa solju i suvim kvascem. Dodajte mlaku vodu, promešajte i ostavite testo da u frižideru odstoji 12 sati. Testo izvadite, ponovo premesite, stavite ga u podmazan pleh i pecite pola sata na 180 stepeni ili dok ne porumeni
( Stil/Superecepti )