Kao od majke rođena

NOVINARKA (53) KORISTI SVAKU PRILIKU DA POKAŽE KAKO IZGLEDA TELO ŽENE U PEDESETIM: Zašto je svima OVO degutantno? (FOTO)

Britanska novinarka i model, Ulrika Jonson (53) ne krije bore, ali ni telo. Rado pokazuje kako izgleda žena u pedesetim

Objavljeno: 31.05.2021. 13:23h 13:25h
Autor:
Foto: Profimedia

Ulrika Jonson (53) je svestrana britanska novinarka, jedno vreme se bavila modelingom, a u novinarstvo je ušla tako što je čitala vremensku prognozu. U svetu u kojem dominira večna želja za mladošću, Ulrika se izdvaja jer ona ne pegla bore, štaviše rado ih pokazuje.

Nisu retki momenti kada ova novinarka na svom Instagram profilu objavi fotografiju na kojoj je naga, dok strateška mesta prikriva samo peškirom.

Za sebe kaže da je u fazi "seksualnog buđenja" te da svojoj deci savetuje da pronađu svoje seksualno oslobođenje.

"Ja sam seksulano stovrenje. To je nešto što često govorim svojoj deci - na njihov užas."

Ova pedesettrogodišnjakinja ima izuzetno mršavo telo, koje redovno ukrašava tetovažama i pirsinzima. Trenutno ima 13 tetovaža, a važne životne pekretnice planira da i dalje obeležava mastilom na koži.

Iako je otvorena po pitanju seksualnosti, tela, te rado pokazuje kako izgleda žena u pedesetim, mnogi njeno ponašanje smatraju degutantnim, te je savetuju da prestane sa takvim ponašanjem.

Ulrika ima tri propala braka, a kaže da ne isključuje i još jedan brak, ako ljubav naiđe. Majka je četvoro dece: Kameron (26); Bo (21); Marta (16) i Malkom (12).