Za čistu desetku!

NAJČOKOLADNIJA TORTA NA SVETU: Sad znamo kakvog je ukusa čisto savršenstvo! (RECEPT)

Pravi se jednostavno i relativno brzo

Objavljeno: 07.05.2021. 15:45h
Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Cooking station

Sastojci: 80 g brašna, 20 g kakao praha, 3 žumanceta, 1/4 kašičice sode bikarbone, pola kašičice praška za pecivo, 55 g šećera, 1/4 kašičice soli, 50 ml ulja, 100 ml mleka, 1 kašičica ekstrakta vanile, 3 belanca, 60 g šećera, pola kašičice soka limuna.

Za fil: 300 ml vode, 40 g kukuruznog skroba, 350 g mleka u prahu, 200 g šećera, 50 g kakao praha, 150 g putera.

Priprema dezerta veoma je jednostavna, a detaljan postupak, korak po korak, pogledajte u videu ispod!

(Stil.kurir.rs)