OPISALA

JELENA GAVRILOVIĆ SE PRISETILA SARADNJE SA SALMOM HAJEK: Evo kako je izgledao susret sa slavnom glumicom!

Naša glumica je glumila sa čuvenom Salmom Hajek u holivudskom filmu "Everly"

Objavljeno: 09.03.2021. 17:51h 19:45h
Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel/Profimedia

Popularna glumica Jelena Gavrilović (38) gostovala je u emisiji "Kec na jedanaest" televizije K1, gde se prisetila scene iz holivudskog filma "Everly" (2015) koji je snimila sa Salmom Hajek.

Jelena je navela da je njena uloga bila kratka, a zatim opisala kakva je holivudska zvezda u pravom životu.

foto: ATA Images / Antonio Ahel

" Radila sam jedan film koji se zove "Everly". Ima, Boga mi, 7,8 godina. I dobila sam ulogu na osnovu toga što sam igrala u nekom horor filmu koji je bio jako popularan u Americi. I reditelj kada me je zvao, nije znao tačno ko sam ja. I onda mi je napisao scenu gde se ja pojavljujem sa Salmom. Ja sam upala sa pištoljem i pink perikom i kažem: "That's hilarious". I na kraju sam umrla. Bila sam sasvim dovoljno tu da ispričam šta imam" rekla je glumica i dodala:

foto: Profimedia

" Imala sam priliku da razgovaram sa njom na pauzama. Njena ćerka mi je prišla. Bila sam obučena kao neka zla barbika. I onda je klinka to videla i rekla: "Mamma, mamma, come to see". Onda smo malo uspele da pričamo. Potpuno jedna normalna, obična žena. Njih dve (Salma i njena ćerka) čekaju u redu za hranu, sasvim normalno sa ostatkom ekipe. Veoma su jednostavni" kaže Jelena.