Divno
U restoranima ovo JELO biste SKUPO PLATILI: RUČAK gotov za 20 minuta! (RECEPT)
Uz recept za kremast ručak donosimo vam i legendu o tome kako su nastale torteline
Objavljeno: 24.02.2021. 13:05h
13:07h
Autor:
Autor:
Sastojci:
- 500 gr tortelinija
- 250 ml pavlake za kuvanje
- 60 gr dimljenog kačkavalja
- 1 crveni luk
- 70 gr slanine
- 120 gr spanaća u briketima
- 2 čena belog luka
- 2 l vode
- so i biber
Priprema: Skuvajte torteline u vreloj vodi, 10 minuta. U tiganj stavite slaninicu, propržite. Izvadite iz tiganja. Dodajte luk i brikete spanaća.
Dinstajte 10 minuta. Dodajte pavlaku za kuvanje, beli luk. Posolite i pobiberite. Dodajte kačkavalj. Sjedinite sastoje. Dodajte skuvane torteline u smesu.
( Stil/ Igy the cook )