preslatko

MAJA VOLK UŽIVA u novoj životnoj ulozi: Postala je BAKA, a ovako zabavlja svog UNUKA! (VIDEO)

Maja Volk svojim načinom života oduvek pobuđuje interesovanje javnosti.

Objavljeno: 09.02.2021. 12:46h
Autor:
Maja Volk, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ona je neko ko pobija predrasude, krči nove puteve i ne plaši se da bude drugačiji. Književnica i cenjena muzičarka nedavno se ostvarila u još jednoj životnoj ulozi – postala je baka, a svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživala u društvu svog unuka Luke.

– Što se tiče unuka, osećaj je neopisiv. Sa ovakvim znanjem, iskustvom, strpljenjem, mirnoćom, prilazite detetu na potpuno drugačiji način nego kad ste kao majka zabrinuti za sve i učite u hodu – otkila je Maja u razgovoru za “Story“.

Ćerki Mileni pomaže na različite načine

– Već u ranu zoru, unuk stiže kod mene na “edukaciju”. Ja to zovem “bakino zabavište”. Puštam mu muziku, pevam, igram, zabavljam ga i podstičem na razne načine, a on mi uzvraća širokim osmehom. Činim sve da se Milena (ćerka) što više odmara i sama oporavi.

– Uzimam svoju sirovu hranu, i još neke dodatne suplemente, cedim sokove svakog jutra, pojedem po dva kilograma svežeg voća i povrća dnevno, vežbam, sad i sa tegovima, jer Luka ima preko sedam kilograma, a nema još tri meseca, tako da moram ruke da ojačam – iskrena je ona.

Maja Volk ne odustaje od poslovnih planova

Što se tiče poslovnih planova, Maja priznaje da njene namere ništa neće zaustaviti.

– Posao zdravlja i savetovanja ne može ništa da zaustavi, a u ovakvim situacijama, može samo da pojača. Nema radionica i putovanja, ali ima razgovora, saveta, snimam puno video sadržaja na mom jutjub kanalu, i nekako sa odlaskom u penziju zaokružujem i moj scenaristički rad. Opet pišem scenario za dugometražni igrani film koji će režirati Milan Jelić, završila sam zbirku kratkih priča, koje sam snimala kao audiovizuelne priče na jutjubu, a možda otvorim onlajn butik za štrikanje i heklanje. Spremam i novu emisiju na televiziji, “U Majinoj kuhinji”, gde ću praviti sirove biljne poslastice. Toliko toga ima da se uradi, nijedan virus to ne može da uspori niti spreči.