odbacuju navode

Knjiga koja će rasplamsati loše odnose u kraljevskoj porodici: Kejt Midlton i princ Vilijam na udaru optužbi!

Knjiga koja je će svetlost dana ugledati 11. avgusta donosi mogla bi dodatno da razbukta odnoe u kraljevskoj porodici

Objavljeno: 29.07.2020. 13:49h
Autor:
Foto: Profimedia

Nova knjiga "Otkrivanje slobode" o princu Hariju i Megan Markl koja govori o njihovom životu na kraljevskom dvoru i navodnim frustracijama zbog kojih su se odrekli kraljevskih dužnosti i započeli život u Americi.

Osim o reakcijama kraljevske porodice na njihovu odluku, nova knjiga iznosi i detalje o njihovim odnosima s princom Vilijamom i Kejt Mildton.

Lažne optužbe duboko su povredile vojvodu od Kembridža čiji prijatelji tvrde da su dali sve od sebe da Megan lepo prime u porodicu i s njom razviju blizak odnos.

Zanimljivi detalji iz knjige koja sadrži intervjue prijatelja kraljevskog para objavljeni u The Timesu otkrivaju detalje njihovog života od njihovog poznanstva do odluke da se odvoje od kraljevske porodice.

Tvrdnje koje su u knjizi izneli prijatelji bivše glumice pogodile su princa princa Vilijama i Kejt Midlton. Navodno su njihovi odnosi s princom Harijem i Megan u jednom trenutku toliko zahladneli da je Kejt ignorisala Megan tokom njenog poslednjeg kraljevskog angažmana kojim se oprostila od porodice.

Kraljica je ponudila Hariju probni period nakon koga je mogao da se vrati u kraljevsku porodicu: Hari je to odmah odbio!

foto: Profimedia

Međutim, prijatelji vojvode i vojvotkinje od Kembridža oštro su odbacili ove optužbe, tvrdeći kako su učinili sve kako bi Megan poželeli dobrodošlicu u kraljevsku porodicu.

Nova knjiga takođe tvrdi kako Megan i Kejt nikada nisu bile prijateljice, što potvrđuje medijske spekulacije o netrpeljivosti koja vlada između jetrva.

Prijatelji princa Vilijama i Kejt Midlton tvrde kako je par bivšu američku glumicu dočekao 'širom raširenih ruku', tako što su je pozvali u njihov seoski dom Anmer Hall u Norfolku.

Princ Hari je manje inteligentan od Megan i ide tamo gde ona pokaže: Novi šokantni detalji iz bračnog života para!

foto: Profimedia

Osim toga, povali su i prijatelje Megan Markl i deveruše na zabavu koju su organiovalii pre njenog i Harijevog venčanja 2018.

Ali, nisu se tu zaustavili kako bi se zbližili sa Megan. S obzirom na to da je Kejt velika obožavateljka tenisa pozvala je Megan da sa njom navija na Vimbldonu.

Tvrdnje navedene u knjizi

  • Hari je Vilijama nazvao snobom zbog načina na koji je pričao o Megan
  • Megan i Hari osećali su se zapostavljeno, frustrirani na Vilijama i Kejt kada dobiju kraljevske zadatke.
  • Megan se žalila da se odrekla svog života zbog kraljevske porodice
  • Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su ljuti jer kraljica Elizabeta II nije želela da se razgovara o njihovim zahtevima
  • Stariji članovi kraljevske porodice nazivali su Megan Harijevim "trofejom' koji dolazi s "velikim prtljagom".

Prijatelji princa Vilijama i Kejt Midlton smatraju da je potpuno pogrešno govoriti da oni ne podnose Megan.

'Kako uopšte možeš reći da nisu bili topli i srdačni prema njoj kada su je ugostili u svom domu za Božić, pozvali su je u njihov seoski dom Anmer Hall te su učinili sve što je u njihovoj moći da se oseća kao kod kuće', rekao je izvor blizak Kejt i princu Vilijamu, te dodao:

"Za Megan su pripremali veganska jela, nisu mogli biti srdačniji nego što su bili'.

U knjizi takođe stoji kako je Kejt ignorisala Megan tokom njenog poslednjeg kraljevskog angažmana, tokom dana Commonwealtha.

Naime, tada su sedeli okrenuti leđima Hariju i Megan, a razgovarali su samo s princom Edvardom i Sofi koji su sedeli pored Vojvotkinje i vojvode od Saseksa.

Megan je razočarana zbog toga što je princ Vilijam i Kejt nikada nisu posetili ili joj pomogli.

Kada je Megan započela vezu s princom Harijem očekivala je da će je Kejt posavetovati s obzirom na to da je i sama iskusila sve, ali to se nije dogodilo.

Kejt je navodno osećala da nemaju puno toga zajedničkog, osim činjenice da oe žive u Kensingtonskoj palati.

foto: AP / Richard Pohle

Tokom proteklih godina puno se pisalo o njihovom lošem odnosu. Na humanitarnom polo meču snimljene su s decom jedna pored druge, ali gotovo da nisu razmenile reči.

Knjiga piše i kako je Hari poludeo kada je njegov brat snobovski pričao o njegovoj verenici, nazvavši je 'tom devojkom'.

Vilijam je tada savetovao brata da ne žuri u brak s Megan. Ali, njegove savete je princ hari "dočekao na nož" smatrajući ih uvredom, zbog čega su se i navodno posvađali.

'Braća su celog života imala posla s ljudima koji su hteli da ih iskoriste" rekao je izvor pa je sasvim logično da je Vilijam želeo da zaštiti brata.

Hteo je da bolje upozna Megan kako bi se uverio da neće povrediti Harija.

Ali, sve to ih je samo još više udaljilo. Mesecima nisu razgovarali, a čak i kada se situacija malo popravila više se nisu viđali često kao ranije.

Glumac ima 62 godine, a njegova verenica 24: Najbizarnije je to što ona veoma liči na njegovu kćerku! (FOTO)