ukusno i brzo
Ručak za poželeti: Sočno belo meso iz rerne mami na zalogaje! (RECEPT)
Piletina na ovaj način oduševiće vas istog trena
Objavljeno: 22.05.2019. 16:45h
Autor:
Autor:
Sastojci:
- 800 grama pilećih prsa bez kostiju
- 2 kašika maslinovog ulja
- 3 kašike smeđeg šećera
- 1 kašičica čilija u prahu
- ½ kašičice soli
- ½ kašičice bibera
- ½ žličice belog luka u prahu
- ½ kašičice kumina
Priprema:
- Zagrejte rernu na 220 Celzijusa, a lim obložite papirom za pečenje.
- Pileća prsa istucite čekićem za tucanje mesa kako bi svi komadi bili jednake debljine, otprilike tri centimetra.
- Pomešajte preostale sastojke, pa premažite prsa s obe strane.
- Pecite do 20 minuta, a potom lagano pokrijte folijom i pustite da odstoji pet minuta pre posluživanja.
Piletina u krem sosu od belog vina: Isprobajte nešto novo i nesvakidašnje! (RECEPT)
( Stil/Gastro.24 Sata.Hr )