očaraće vas

Kombinacija iz snova: Hrskava krilca iz rerne sa đumbirom, soja sosom i medom! (RECEPT)

Napravite ovaj recept i uživajte u slasnim zalogajima

Objavljeno: 14.05.2019. 11:08h
Autor:
Foto: Shutterstock

Sastojci:

Ukus će vas raspametiti: Hrskava pileća krilca sa parmezanom, maslacem i belim lukom! (RECEPT)

foto: Thinkstock

Priprema:

  • Pomešajte med, šećer, soja sos i limunov sok u jednu posudu, a piletinu obrišite papirnim ubrusom.
  • Đumbir ogulite, pa sitno naseckajte i pomešajte s pripremljenom smesom.
  • Marinirajte krilca u frižideru najmanje sat vremena, a treba da budu pokrivena plastičnom folijom.
  • Pecite ih otprilike 40 minuta u rerni zagrejanoj na 220 Celzijusa, sve dok kožica ne poprimi smeđu boju.
  • Preostalu marinadu sačuvajte, zagrejte je na tiganju i pričekajte dva, tri minuta.

Mladi krompir i ljuta pileća krilca: Ručak za čisto uživanje!