Mlada, lepa i uspešna

Život iz bajke najzgodnije žene pilota: Svi bi da lete sa Mišel (25), evo i zašto! (FOTO)

Njen prvi let trajao je nešto više od pola sata, Boingom B737 iz Barselone prema Ibici. Od tada je letela po celom svetu raznim kompanijama
Zanimljivosti
13:44h Autor:
Život iz bajke najzgodnije žene pilota: Svi bi da lete sa Mišel (25), evo i zašto! (FOTO)
Foto: Instagram / Dutchpilotgirl

Mišel Guris (25) iz Amsterdama je pre četiri godine postala pilot. Prošla je dve godine obuke, a njen je život sve, samo ne dosadan. Na svom Instagramu stekla je brojne fanove jer objavljuje postove s mesta gde je putovala, ali i prenosi svoja iskustva koja prolazi kao pilot Rajanera.

Bahanalije na privatnim letovima bogataša: Stjuardesa otkrila sve tajne! (FOTO)

"Krenula sam da maštam o tome kada sam imala 16 godina, u vreme dok su moji prijatelji počeli da razmišljaju o fakultetima i o tome šta će raditi u životu", rekla je Guris u jednom od desetak Jutjub videa koje je objavila. Upisala je prvo medicinsku školu u Amsterdamu, ali nije uživala u takvom životu.

Otkriva da ju je upravo njen deda nadahnuo da razmišlja o vazduhoplovstvu. Jedan dan ju je pitao: "Zašto ne postaneš pilot?"

Njeno zanimanje za matematiku i nauku značilo je da je već bila u dobroj poziciji da krene da se školuje za pilota. Počela je da istražuje vazduhoplovne škole.

Stjuardesa dobila samo jednu uniformu od kompanije: Razlog je neverovatan!

"Svaki put kada sam posetila neku drugu školu postajala sam sve više motivisanija da budem pilot", ispričala je ova 25-godišnjakinja. Ali kaže da je trebalo puno rada i strpljenja da postane pilot. Počela je obuku na CAE Aviation Academy u Oksfordu kad je imala samo 19 godina. Dve godine kasnije, dobila je pilotsku licencu.

Njen prvi let trajao je nešto više od pola sata, Boingom B737 iz Barselone prema Ibici. Od tada je letela po celom svetu raznim kompanijama. Sada radi u Rajaneru. Postala je vrlo popularna kada je procurio video njenog prvog leta, a gledalo ga je gotovo 2 miliona ljudi. Redovno je nastavila da prenosi svoje nadahnjujuće snimke, a na Instagramu sada ima gotovo 20.000 sledbenika.

Govori vam vaš kapetan: Ono što je usledilo, promenilo je život jednoj putnici! (VIDEO)

"Ljudi kada gledaju moj Instagram misle da se sve vreme odmaram", rekla je za Mirror, ali to zapravo nije istina jer je ovaj posao vrlo zahtevan.

Svojim sledbenicima i dalje prenosi iskustva koja stiče kao pilot, piše šta sve prolazi u svom poslu, stroge kontrole, pravila tokom dolaska i odlaska... i sve one stvari koje piloti svakodnevno prolaze na svojim putovanjima, piše Metro.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs