Neverovatno

Bahanalije na privatnim letovima bogataša: Stjuardesa otkrila sve tajne! (FOTO)

Jednom sam posluživala losos kojemu su ceo njegov život puštali klasičnu muziku, priznala je Emilija
Zanimljivosti
03:02h Autor:
Bahanalije na privatnim letovima bogataša: Stjuardesa otkrila sve tajne! (FOTO)
Foto: Profimedia

Emilija Džordž radila je na brojnim privatnim letovima kao stjuardesa, a za britanski "Telegraf" je odlučila da otkrije šta se sve događa u privatnim avionima bogataša visoko iznad zemlje.

"Kada možete sebi da priuštite privatni let, novac vam nije problem. Bilo je tu večera od milion funti, salate od 700 dolara, pa čak i teretana u avionu ili diskoteke sa šipkama na kojima devojke mogu da plešu... Videla sam čak i presto od zlata", ispričala je Emiljia.

Ovako živi Srpkinja na Bliskom Istoku: Dobra plata i posao iz snova!

A photo posted by Zlata Kofanova (@zlattalatte) on Aug 23, 2016 at 4:30am PDT

Često se susretala s nemogućim zahtevima koje je morala da ispuni. Plaćali su joj vožnju taksijem od 500 funti samo da bi pokupila kavijar, a čak je dolazilo i do prisilnog sletanja zbog snažne želje za Mekdonaldsovom hranom.

"Jednom sam posluživala losos kojemu su ceo njegov život puštali klasičnu muziku", otkriva samo jedan od mnogih potpuno bizarnih zahteva bezobrazno bogatih putnika.

Nemoralne ponude su normalan deo posla, kaže. Najgore joj je bilo s moćnim poslovnim ljudima koji bi je dodirivali ili joj bez srama nudili intimna druženja, a znali su i da nenajavljeno upadaju u njenu hotelsku sobu.

Vlasnik jednog privatnog aviona je imao čak i nastrane uniforme za stjuardese, koje su morale da nose sve vreme, a one koje bi odbile ne bi dobro prošle.

Najpoznatija stjuardesa na svetu: Vesna Vulović, jedina preživela pad aviona sa 10.000m! (FOTO)

"No, ima ovaj posao i pozitivnih strana," priznaje Emilija. Dobijala je ogromne dnevnice i od nekoliko hiljada dolara, skupe pokone, šminku i odeću, kao i brojne VIP ulaznice.

Odsedala je u najskupljim hotelima i jela u najboljim restoranima, a često je dobijala i svog privatnog vozača do sledećeg leta. Uniforme su većinom radili čuveni dizajneri, a mogla je da jede sve što jedu i klijenti u avionu.

Otkrila je da za ovaj posao osoba mora da bude veoma diskretna i spremna na buran raspored. Ključno je, kaže, znati da se nosite sa zahtevnim klijentima čije želje često znaju da budu van granica zdravog razuma.

Nećete verovati šta sve putnici zaboravljaju na kruzerima: Da ti se zavrti u glavi!

A photo posted by crewlife (@crewwlife) on Aug 23, 2016 at 3:55am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs