Vodite računa

Totalno pomračenje sunca 21. avgusta: U 20:30, život ova četiri znaka će se okrenuti naopačke!

Pomračenje Sunca koje je pred nama je jedno od najintenzivinijih od 1979
Zanimljivosti
21:08h Autor:
Totalno pomračenje sunca 21. avgusta: U 20:30, život ova četiri znaka će se okrenuti naopačke!
Foto: Shutterstock

Potpuno pomračenje Sunca desiće se u ponedeljak, 21.avgusta 2017. godine, oko 20:30 časova, posmatrano sa teritorije Srbije. Dogodiće se na 28 stepeni 53 minuta znaka Lava, u blizini zvezde Regulus, piše Sito i Rešeto.

Totalno pomračenje Sunca prvo će moći da prate stanovnici Severne Amerike, gde će pomračenje imati i najveći uticaj. Zanimljivo je da će se, na primer, solarna eklipsa dogoditi blizu Marsa u horoskopu Donalda Trampa, a ako su tačni podaci njegovog horoskopa koji kruže internetom, eklipsa mu pada tačno i na stepen podznaka.

Pomračenje Sunca koje je pred nama je jedno od najintenzivinijih od 1979. Solarna eklipsa ima uticaj šest, pa i do dvanaest meseci. Na globalnom nivou solarna eklipsa u Lavu utiče na prirodu tako što donosi suše i propast žetve, kao i požare većih razmera. Na političkom planu lako padaju vlade, predsednici, ministri, dok su položaj i ugled uvek uopasnosti. Dolazi do osporavanja vlasti i autoriteta.

Na individulanom nivou povećan je rizik od kardovaskularnih oboljenja, problema sa kičmom,očima, opekotinama, kao i porast nesrećnih slučajeva. Nepovoljne okolnosti se najčešće dešavaju zbog pojačanog ponosa, nadmenosti i superiornosti. Ovo se lako onda i negativno odražava i na partnerske odnose, odnose sa drugim ljudima, karijeru, položaj i mnoge druge afere.

Lav je prznica do smrti, Devica matoro gunđalo: Horoskop otkriva kakvi ćete biti u starosti!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Solarna eklipsa u Lavu može imati najveći uticaj na osobe koje su rođene u znaku ili podznaku Lava, Bika, Škorpije i Vodolije. Zatim, osobe kojima ova eklipsa pada blizu stepena podznaka, kada je u konjunkciji, opoziciji i kvadratu sa nekom natalnom planetom. Ovde posebno treba izdvojiti aspekte sa natalnim Mesecom, Suncem, Merkurom, Marsom, Venerom i osom čvorova. Međutim, nikako ne trebada paničite ako i ugledate nešto od ovoga, jer nije dovoljna samo eklipsa. Takođe, kod nekih osoba eklipse mogu imati i povoljan uticaj, jer su uz eklipse često povezani neki novi počeci.

Solarna eklipsa koja pada na natalni Mesec ili ima konjunkciju, kvadrat i opoziciju može se manifestovati kroz psihičke i emotivne probleme. Sa natalnim Merkurom dolazi do mentalne iscrpljenosti, katastrofalnih odluka (posebno obratiti pažnju, jer je trenutno i Merkur retrogradan), problema u saobraćaju, pogubnih komunikacija izato treba biti što više pažljiv.

Sa natalnom Venerom problemi u emotivnom životu, partnerskim odnosima, ljubavni problemi. Sa natalnim Marsom porast konfliktnih situacija, svađe, neprijateljstva, opasnosti. Paziti se rukovanja sa mašinama, oštrim predmetima, alatom, oružijem i strujom. Čuvati se brzine i eksplozivnosti, vatre, infekcija, opekotina. Sa natalnim Jupiterom ne preterivati u bilo čemu. Sa natalnim Saturnom ne suprotstavljati se iskustvu i mudrosti, kao ni starijim osobama.

Prvi znak da nešto ozbiljno nije u redu: Ovan zlokobno ćuti, Lav postaje agresivan!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Osobe rođene u znaku Lava u narednom periodu mogu imati značajne transformacije kako u profesiji, tako i u porodičnom životu. Mnogo toga zavisi i od vaše natalne karte, jer nekima će teško pasti ove promene i transformacije. To što ćete se osećati nemirno i uznemireno predstavlja znak da je došlo vreme za promene. Obratite pažnju na zdravlje

Osobe rođene u znaku Škorpije mogu imati probleme zbog preterane zahtevnosti. Budite obazrivi i pažljivi po pitanju finansija, ali zato postoje i mogućnosti da tu nešto i promenite. Ne dozvolite da vas mračno raspoloženje povuče previše dole, ako niste rešili da dotaknete dno kako bi neke stvari promenili, ali potpuno iz korena. Vaš vladar Mars biće zavreme pomračenja u znaku Lava i čuvajte se oholosti, tvrdoglavosti i preteranog ponosa.

Osobe rođene u znaku Bika imaće utisak da im lepota i lakoća života sve više izmiču. Zbog toga se možete osećati nezadovoljno. Poteškoće u porodici. Problem da ispoljite svoju produktivnost, pa su potrebne promene na tom polju. Vaš vladar Venera za vreme pomračenja biće u Raku i mogući su problemi sa privatnim okruženjem, roditeljima, decom i nekretninama. Eklipsa se događa u vašem priodnom, trećem polju, pa budite obazrivi sa dokumentima, papirima, trgovinom. Pazite šta potpisujete.

Kod osoba rođenih u znaku Vodolije zbog nakupljanja i nakupljanja negativnih i pozitivnih osećanja dolaziće do jakih erupcija, ali na nekontrolisan način. Ovo može uzrokovati probleme na poslu, kao i u vezama. Eklipsa će se dogoditi u vašem prirodnom sedmom polju i ovo se manifestuje kroz probleme u partnerskim odnosima, ali i sa autoritetima. Neki od vas mogu imati poteškoće na putovanjima, u inostranstvu i na fakultetima.

Vaga je najlepša, žena Bik najbolja, ali dama rođena u ovom znaku sve baca pod noge!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs