Astrologija otkriva

Burni efekti pomračenja Sunca: Čeka vas nedelja puna uzbuna, preokreta i iznenađenja!

Ove nedelje nas očekuje i opozicija Jupitera u Devici sa Neptunom u Ribama, koja može da dovede do većih problema
Zanimljivosti
18:12h Autor:
Burni efekti pomračenja Sunca: Čeka vas nedelja puna uzbuna, preokreta i iznenađenja!
Foto: Shutterstock

Dobro je vreme da tražite savete od drugih i da ulazite u dogovore, a najbolji je 15. septembar i to u u prepodnevnim satima između 9 i12 časova, kada će Mesec u Vagi, znaku partnerstva, biti u konjukciji sa Merkurom i u sekstilu sa Venerom.

To je idealno vreme za susrete, kontakte, dogovore, sastanke, pomirenja, udruživanja razne vrste. Već od 16. septembra Merkur staje i postaje stacioniran, a od 17. septembra i retogradan, što će u naredne tri nedelje usporiti i zakomplikovati komunikaciju. Biće otežane sve one aktivnosti koje su vezane za merkurovske poslove; predavanja, prosvetu, putovanja, komunikaciju, pregovaranje i slično.

Ove nedelje nas očekuje i opozicija Jupitera u Devici sa Neptunom u Ribama. Ona može da dovede do problema, tako da se započeti poslovi ne dovedu do kraja, odnosno da planovi i namere budu osujećeni – bilo spoljašnjim, bilo unutrašnjim okolnostima. Ono što se započne pod ovim uticajem ne ispunjava se na zadovoljavajući način.

Veliki horoskop: Šta vas očekuje do kraja 2015?

Mogući su konflikti na poslu ili u nekoj drugoj oblasti života, čuvajte se iskorišćavanja, obmana. Budite oprezni, ne poklanjajte poverenje olako, da ne biste postali žrtva manipulacije i tuđih skrivenih namera. Biće i više sumnjičavosti, zbunjenosti, nejasnoća. Ne žurite sa donošenjem odluka od 17. septembra, pa nadalje.

Na dan 16. septembra pre podne Mesec je u sektilu sa Marsom, te je dobro da budete aktivni i preduzmete neku akciju, da imate dinamične odnose sa drugima, a u noćnim satima oko 19 h prelazi u Škorpiju i tada će biti više strasti, mogućnosti transformacija i promena.

Na dan 17. septembra, Mesec će biti u Škorpiji pa vam je pojačana intuicija u prepodnevnim satima, dok u večernjim satima sekstil sa Plutonom podstiče izražene transformacije, u periodu od 18 do 22h. Dobro je biti aktivan, menjati okolnosti, dopustiti jakim instiktima i strastima da stvaraju nove situacije - biće povoljne.

Staroslovenski horoskop: Ko će imati dug i srećan brak, a ko će zauvek ostati sam!

Oko ponoći 17. na 18. septembar Mesec ulazi u kvadrat sa Venerom u Lavu i tada su mogući i neka neprijatna osećanja i neugodnosti u emotivnim, ili ljubavnim odnosima, moguća je ljubomora, posesivnost, negativne emocije koje nepovoljno utiču na odnose.

Na dan 18. septembra, Mesec će biti u noćnim satima u sekstilu sa Suncem u Devici i u kvadratu sa Marsom u Lavu, i to u vremenu od 17 do 22h. Sa jedne strane ovo će usloviti da bude jake dinamike, puno uzbuđenja, moguće i nekih konflikata ili povreda, ali ako ste promišljeni, umereni, Sunce koje je u sekstilu, odnosno bilo neka osoba koja je zrela i mudra, ili razum koji će uticati na osećanja će uticati da se problemi rešavaju. Dobro je biti radan, aktivan i tako iskoristiti na dobar način ove tranzite.

Za vikend nas očekuje bolje raspoloženje, Mesec ulazi u Strelca i nakon konjukcije Meseca sa Satunom u vremenu od 5 do 8h navodi na samokontrolu. Ako putujete, dobro je da idete tamo gde ste već bili. U noćnim satima biće sklonosti ka ulepšavanju stvarnosti, preterivanju u nečemu i bekstvu od stvarnosti, jer će Mesec biti u kvadratu sa Jupiterom i Neptunom.

Zmijski horoskop: Osoba u ovom znaku će vas izdati!

Biće izvesne konfuzije, ili mogućnosti zabune, ili obmane ili iluzije u vremenu od 21 do 23h.

Susrete s osobama koje dugo niste videli planirajte za 19. septembar, kada Mesec pravi odličan tranzit sekstil sa Merkurom. Tog popodneva, u vremenu od 13 do 16h pravi trigon sa Venerom u Lavu, što donosi konačno više radosti, ljubavi, zadovoljstva i lepa dešavanja.

U noćnim satima pravi trigon sa Uranom i donosi neočekivana prijatna dešavanja i promene, više uzbuđenja, oduševljenja, poztivne promene, koje će ovu nedelju učiniti nešto boljom i uzbudljivijom.

Ovo je nedelja kada nije dobro da žurite i ulazite u promene, jer one mogu da se iskomplikuju, ali sve što se bude dogodilo može da se poboljša i prilagodi našoj situaciji. Zato budite obazrivi i promišljeni i povežite se s drugima - promene ćete učiniti boljim nego što jesu.

Hit na internetu! Gde ćete biti za 10 godina: Vaga na robiji, Lav beskućnik bez dinara!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs