Simbol samopouzdanja

Kakva je žena u znaku Lava: Vrtlog strasti, lepote i mudrosti, ne prašta samo jedno!

Nezavisna i snažne individualnosti, Lavica želi partnera sa kojim deli te iste osobine
Zanimljivosti
20:52h Autor:
Kakva je žena u znaku Lava: Vrtlog strasti, lepote i mudrosti, ne prašta samo jedno!
Foto: Shutterstock

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, razigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa - to je žena rođena u znaku Lava!

Lako ćete u gomili primetiti Lavicu - ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost se vidi na kilometar.

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu sa tim, Lavica obožava da bude u centru pažnje, što joj i lako uspeva. Vrele je naravi i kada je potrebno, izvući će svoje kandže i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići.

Vladavina Lava donosi drastične promene: Blizancima problemi na poslu, Vagama svađe u porodici!

Pustolovnog je i snažnog duha i voli da pobeđuje, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosetljivosti i kreativnosti, njen život ispunjen je mnogim pobedama.

Seks i veze

Lavici ne treba neko ko će se brinuti o njoj, već muškarac dovoljno sigurnan u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli puno zabave i dinamike, a ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promeni i učini dramatičnijim.

Kakva je žena u znaku Ribe: Njeno tajno oružje i idealan muškarac!

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donji veš, kao i preuzimanje vođstva u spavaćoj sobi. Za nju u seksu ne postoje tabui, želi da proba sve, a sopstveni i partnerov užitak jednako su joj važni.

Delovi tela kojima vlada ovaj horoskopski znak su kičma, leđa i srce, zbog čega ju je najlakše zavesti senzualno joj mazeći leđa. U ljubavi najbolje se slaže sa Blizancima, Strelčevima i Vagama.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti, Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji neretko su i njeni obožavaoci, ljudi koji joj se dive. Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli da ugađa i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje drugarice nikada neće izneveriti i uvek će biti uz njih, a oprostiće im sve osim izdaje.

Čitajte ih kao otvorenu knjigu: Psihološki profil horoskopskih znakova!

Izgled

Plava gusta kosa i prćasti nos glumice Šarliz Teron tipičine su odlike Lavice. Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćasti nos i male uši su fizičke karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva.

Foto: Reuters / Šarliz Teron
Foto: Reuters / Šarliz Teron

Najviše je ponosna na svoju gustu kosu debelih vlasi, koja je obično plave ili crvene boje. Viša je i dužih nogu, užeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature, kraljevskog držanja i nastupa. Uvek deluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli da ukrasi nakitom i drugim modnim dodacima.

Stil

Voli da se istakne u žutoj ili narandžastoj, ali boja koja će je "katapultirati" u centar pažnje je zlatna, epitom svega što Lavica voli i predstavlja - topline, luksuza, teatralnosti, posebnosti, divljenja.

Rođeni za šefovanje i velike karijere: Dva najuspešnija znaka u celom Zodijaku!

Bira odeću i modne dodatke samo najboljeg kvaliteta, a modni konformizam kod nje ne postoji - ona voli da nosi stvari koje niko drugi nema. Uspešno iznese i najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju.

Voli fine materijale poput svile i kašmira, kao i savršeno krojenu odeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska kod frizera. U njenoj garderobi sigurno će se naći cipele ukrašene šljokicama i perjem, kao i ogromna ogrlica od svetlucavih kamenčića.

Parfem Lavice mora biti jak, sladak i divan, pa obično sadrži note kajsije i jasmina, a nepogrešiv izbor za ove dame biće parfem Roberto Kavali, Versaće i Koko Šanel.

Kako da odaberete pravi parfem prema stilu oblačenja!

Stil kupovine

Videti Lavicu samu u kupovini je redak prizor. Ona u šoping ide sa pratnjom, svojim prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savete, već komplimente. U kabini će se zadovoljno ogledati sa svih strana u ogledalu, a pohvale za njen izbor i izgled pljuštaće sa svih strana.

Stilska ikona

Žena Lav je rođena diva, baš poput pevačice i glumice Dženifer Lopez. Ova bombastična Lavica je poput vina - što je starija to bolje izgleda. Crvenim tepisima često šeta u haljinama do poda ukrašenim dragim kamenjem, što je takođe tipično za Lavicu. U dramatičnim kreacijama viđamo i druge slavne Lavice, poput glumice Šarliz Teron i Dženifer Lorens.

Pripadnice ovog znaka koje svojim stilom redovno privlače pažnju su i glumice Sandra Bulok, Hale Beri, Mila Kunis i Helen Miren, kao i najslavnija Lavica, pevačica Madona.

Telo prave žene: Ovako Dženifer Lopez izgleda u kupaćem kostimu! (FOTO)

Foto: AP / Madona
Foto: AP / Madona
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs