Iz astro ugla

Precizan mesečni horoskop za septembar 2017: Jednu pogrešnu odluku skupo ćete platiti!

Zavirite u budućnost i otkrijte kakva vas astrološka predviđanja očekuju u septembru
Zanimljivosti
21:10h Autor:
Precizan mesečni horoskop za septembar 2017: Jednu pogrešnu odluku skupo ćete platiti!
Foto: Shutterstock

Početak svakog novog meseca, baš kao i početak godine, sa sobom donosi pregršt novih dešavanja, prilika i nepoznatih ljudi, prenosi stil.kurir.rs.

Septembar sam po sebi označava kraj toplog leta, početak nove školske godine, i otvaranje vrata novim radnim izazovima nakon letnjih odmora.

Šta nam donosi septembar ove 2017. godine, na polju posla, zdravlja i ljubavi otkrivamo u velikom mesečnom horoskopu. Astrološka predviđanja različita su za svaki horoskopski znak, zato pronađite svoj i otkrijte kakve vas promene, izazovi i dešavanja očekuju od 1. do 30. septembra, piše sunsigns.org.

OVAN

Za osobe u znaku Ovna septembar je mesec pomeranja priroriteta sa porodičnih na profesionalna dešavanja. U tom kontekstu, Ovnovi mogu da iskoriste svoju emocionalnu inteligenciju i da uspešno reše postavljene ciljeve i zadatke. Osim toga, prijatelji i bliski poznanici odigraće ključnu ulogu u vašem životu tokom spetembra.

Posao: Astrološka predviđanaja za septembar najavljuju mesec dobrih poslovnih odluka i prilika koje Ovnovi treba da oberučke iskoriste. Planete će biti na vašoj strani, dajući vam snagu za napredak. Od 1. do 30. septembra osobe u znaku Ovna koje traže posao ili planiraju da započnu svoj biznis treba da se oslobode i hrabro naprave prvi korak. Sve ukazuje na povoljne poslovne aspekte.

Novac: Kada je novac u pitanju, planete Venera i Jupiter doneće vam sreću. Mars će vam pomoći da ispunite planirani budžet. Septembar je povoljan za sklapanje novih partnerstava, naročito u periodu posle 11. septembra.

Ljubav: Vaša seksualna energija biće naročito dominantna u septembru. Svojom harizmom olako ćete uspeti da zavedete svakoga ko vam bude interesantan. Vodite računa, i trudnoća je moguća u ovom mesecu. U periodu posle 6. septembra, Ovnovi će imati priliku i za ulazak u brak.

Zdravlje: Sve do 22. septembra vaše zdravstveno stanje biće u odlično. Nakon toga, povedite malo više računa o ishrani i vežbanju. Stanje vaših emocija, mir u glavi i srcu mnogo su bitniji od fizičkog aspekta. Potrudite se da ugađate sebi i da emocije držite pod kontrolom.

Septembar 2017. mesečni horoskop za Bika donosi najbolje životne odluke vezane za brak i potomstvo, ali ih polju posla i novca ne čeka povoljna situacija. Ceo horoskop za Bika pročitajte OVDE.

Septembar 2017. mesečni horoskop za Blizance upozorava - ako uprskate na polju ljubavi, sva ostala životna polja biće ugrožena. Ali, postoji način da se spasite! Ceo horoskop za Blizance pročitajte OVDE.

Septembar 2017. mesečni horoskop za Raka savetuje da konačno povučete taj riskantan potez - i te kako će vam se isplatiti! Ceo horoskop za Raka pročitajte OVDE.

Septembar 2017. mesečni horoskop za Lava donosi mogućnost za ulazak u vezu sa starijom osobom. Posebno je izražena potreba za radikalnom promenom u životu. Ceo horoskop pročitajte OVDE.

Septembar 2017. mesečni horoskop Devici predviđa mnogo samopouzdanja. Ne zavisite od drugih, tako da ćete ovog meseca imati odvezane ruke da ispunite sebi odavno planirane želje. Ceo horoskop pročitajte OVDE.

Septembar 2017. mesečni horoskop Vagama predviđa neverovatnu snagu i duhovnost! Promene vam stižu sa svih strana. Ceo horoskop pročitajte OVDE.

Septembar 2017. mesečni horoskop za Škorpiju - ako iko ima razloga da se raduje, to ste vi! Ceo horoskop za Škorpiju pročitajte OVDE.

Septembar 2017. mesečni horoskop Strelčevima predviđa odlazak u insotranstvo i pozitivna dešavanja na poslu! Ceo horoskop pročitajte OVDE.

Septembar 2017. mesečni horoskop sve Jarčeve savetuje - ne trudite se, do 20. septembra sve vam je uzalud! Ceo horoskop za Jarca pročitajte OVDE.

Septembar 2017. mesečni horoskop upozorava Vodolije da se čuvaju od 11. dana u mesecu - život će im postati veoma komplikovan. Ceo horoskop za Vodoliju pročitajte OVDE.

Septembar 2017. mesečni horoskop Ribama donosi poslovna dešavanja, ali i uopozorenje da ne smeju da zapostave svoj privatni i porodični život. Ceo horoskop pročitajte OVDE.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs