Astro prognoze

Septembar 2017, mesečni horoskop za Blizance: Ako ovde uprskate, propašće sve!

Ako vam ne bude išlo na ljubavnom planu, neće ni na polju posla
Zanimljivosti
21:08h Autor:
Septembar 2017, mesečni horoskop za Blizance: Ako ovde uprskate, propašće sve!
Foto: Profimedia

Septembar Blizancima donosi boljitak na emotivnom planu, što će se u budućnosti odraziti i na polje karijere.

Moraćete da "vežbate" svoje socijalne veštine ako želite da popravite odnose sa okolinom. Bolji društveni život mnogo će vam pomoći tokom celog meseca. Razmišljaćete hladne glave, što će vam pomoći da nastavite da idete u dobrom smeru, ali nećete imati snage da se izborite sa situacijama i dozvoljavaćete drugima da odlučuju o vašem uspehu.

Posao: Stvari na poslu će se odvijati kao i do sada, bez većih trzavica i problema, piše Sunsigns.org. Ovog meseca ne možete da postignete veći uspeh, pa se savetuje da imate strpljenja i sačekate da se sreća okrene.

Novac: Rizične investicije bi sada mogle da se isplate. Potrudite se da završite sve poslove do sredine septembra, jer druga polovina meseca neće biti povoljna što se tiče finansija.

Ljubav: Ovog meseca imaćete mnogo prilika da uđete u ljubavnu vezu. Privlačićete suprotni pol kao magnet, ali da li će veza uspeti, zavisi samo od vašeg ponašanja. Blizanci koji su u braku mogli bi da dođu u iskušenje i prevare partnera. Odluka o proširenju porodice je takođe u vašim rukama.Zdravlje: Ako želite da budete zdravi, morate dovoljno da spavate i da se odmarate. Samopouzdanje i energija će biti na visokom nivou, ali se preporučuje da naporne treninge nakratko zamenite lakšim aktivnostima. Povedite računa o ishrani.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs