Iz astro ugla

Septembar 2017. mesečni horoskop za Vagu: Promene stižu sa svih strana, jedino ovako ćete ih rešiti!

Bilo da ste žena ili muškarac u znaku Vage, tokom septembra naći ćete se na milosti različitih suprotstavljenih moći i ličnosti
Zanimljivosti
21:04h Autor:
Septembar 2017. mesečni horoskop za Vagu: Promene stižu sa svih strana, jedino ovako ćete ih rešiti!
Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za septembar 2017. Vagama donosi emocionalnu stabilnost i neverovatnu snagu! Posebno će biti izražena vaša duhovna strana, što će vam pomoći da se suočite sa predstojećim problemima.

Posebno ćete biti uključeni u dobrotvorne akcije, želeći da što više pomognete drugima. Zahvaljujući Veneri, vaša senzualnost će biti na izuzetno visokom nivou. Osećaćete se zavodljivo i bićete srećni. Astrološka predviđanja ukazuju na sjajna dešavanja na mnogim poljima vašeg života.

Bilo da ste žena ili muškarac u znaku Vage, tokom septembra naći ćete se na milosti različitih suprotstavljenih moći i ličnosti. Istovremeno ćete imati brojna dešavanja kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Poenta je da probleme rešavate u pravom trenutku, piše sunsigns.org.

Posao: Mnogo dobrih vizija i dešavanja je na pomolu. Vodite računa da sve to izbalansirate kako treba.

Novac: Imaćete jaku novčanu podršku od svojih voljenih. Protok novca će biti dobar, zato ćete i uspeti da tokom septembra neki deo novca date u dobrotvorne svrhe.

Ljubav: Mars, Jupiter i Merkur pomoći će vam da se na mističan način povežete sa drugima, i to na duhovnom planu. Vaš društveni život će cvetati. Što se ljubavi tiče, bukvaklno će vas juriti. Slobodne Vage imaće šansu da uplove u ozbiljnije vez, ili čak i brak. Oni koji su u braku, tokom septembra će planirati decu.

Zdravlje: Sve zdravstevene probleme rešavaćete domaćim, odnosno narodnim receptima i lekovima. Fitnes će vam dobro doći.

Kako da prepoznate glupe ljude: Frojd je to otkrivao jednom rečenicom!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs