Iz astro ugla

Mesečni horoskop za januar: Buran početak 2017, greške iz prošlosti dolaze po svoje!

Raka čekaju neprijatna iznenađenja od bliskih ljudi, Ribama preti otkaz
Zanimljivosti
23:26h Autor:
Mesečni horoskop za januar: Buran početak 2017, greške iz prošlosti dolaze po svoje!
Foto: Thinkstock

Pronađite svoj znak i saznajte šta vas sve očekuje prvog meseca nove 2017. godine, na polju posla, ljubavi i zdravlja prema horoskopu!

Ovan

Posao: Početak ove godine obeležiće sjajan uspeh u krarijeri. Čitav januar nizaćete uspehe i dostići vrhunac svoje karijere, a moguće je i povećanje plate i unapređenje. Nadređeni će prepoznati vaš pun potencijal i napredovaćete brzo. Ovakav raspored planeta je inače odličan za započinjanje sopstvenog biznisa i novih projekata, ali bi Ovnovi trebalo da sačekaju sledeći rođendan.

Ljubav: Popularni ste i društveno aktivni, pa ni šanse za ljubav neće izostati. Budući da ste dosta fokusirani na posao, morate da pazite da da ne upropastite vezu. Uostalom, ako želite da budete ispunjeni na drugim poljima, prvo morate da budete ispunjeni ljubavlju.

Zdravlje: Vodite računa da dovoljno spavate, a svakako pripazite na zdravlje do 20. januara.

Bik

Posao: Godinu ćete započeti poslovnim uspehom. U drugoj polovini meseca, Sunce će ući u vašu kuću karijere i ostvarićete veliki pomak. Imaćete veliku podršku porodice, ali vodite računa da vas oni ne usmere na stranu koja vam se ne dopada, jer su možda ambiciozniji od vas. Ako ne radite, postoje velike šanse da konačno dobijete odličan posao.

Ljubav: Prenosite dobre emocije na druge i zbog toga ste uvek okruženi ljudima. To će vam doneti šansu da u januaru konačno upoznate ljubav svog života. Oni koji su u vezi ili braku pamtiće ceo januar kao mesec harmonije i sreće, a moguća je i vest o prinovi.

Zdravlje: Odmor je najbolji lek za organizam. Ako ne želite da vas celog meseca muči prehlada, radite stvari u malo sporijem ritmu.

Godišnji horoskop za 2017: Na početku med i mleko, na kraju svakom po zasluzi!

Blizanci

Posao: Dominantni Merkur je vladalac vašeg znaka, ali tokom januara neće biti od neke pomoći. Vi ste fokusirani na druge i njihove potrebe, pa zbog toga može doći do zastoja u karijeri. Retrogradni hod Merkura oslabiće vaše samopouzdanje, pa je tokom januara bolje ne započinjati nikakve velike poslove.

Ljubav: Od 14. do 16. januara očekujte divne dane, bilo da ste sami ili u vezi. Ovi dani su rezervisani za romantiku i nežne trenutke, a moguće i odluku o braku. Ipak, ako niste sigurni, nemojte žuriti sa odlukom.

Zdravlje: Za vas će ovo biti period bez ikakvih tegoba, a nakon 20-og ćete se osećati još bolje. Samo treba da izbegavate stresne aktivnosti.

Rak

Posao: Vreme je za promene. Vaše sposobnosti komunikacije i saradnje sa drugima otvoriće vam sasvim nove horizonte kada je reč o poslu, pa će januar biti odlično vreme za nove projekte i ulaganja. Nezaposleni će morati da se strpe za posao, bar do februara.

Ljubav: I polje ljubavi proći će kroz velike promene. Neće izostati neprijatna iznenađenja, a Saturn će vam između 15. i 24. januara donositi samo krize. Ako ste u vezi, budite strpljivi sa partnerom, jer ni njemu januar neće biti lak. Slobodni će upoznati posebnu osobu, a velike su šanse i za ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Sve do 24. januara biće vam osetljivo grlo. Takođe, biće vam potrebna masaža vrata i leđa.

Nostradamus je rekao za 2017: Predviđanje iz 16. veka potresa ceo svet!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Lav

Posao: Planete neće biti na vašoj strani kada je u pitanju prvi mesec 2017. godine. Dok se ne ukažu povoljnije prilike, radite na sebi i usavršavajte svoje veštine. Više se koncentrišite na porodicu i svoje emocije, a već sledećeg meseca i poslovni plan će biti znatno bolji.

Ljubav: Oni koji su u vezi ili braku konačno će stabilizovati odnos sa partnerom i ući u harmonični period. Slobodni Lavovi upoznaće mnogo ljudi, možda i započeti vezu, ali sve to će biti kratkog daha.

Zdravlje: Pred kraj januara moraćete bolje da pripazite na zdravlje. Biće to kratkotrajni i manji problemi, ali vam mogu poremetiti neke planove. Pripazite i na zdravlje bubrega.

Devica

Posao: Sjajan period za pokretanje posla o kojem već duže vreme razmišljate. Za uspeh će vam biti potrebno dosta truda, učenja i ulaganja, ali će krajnji rezultat biti odličan i veoma isplativ. Problemi koje ste imali na poslu konačno će se rešiti, a ako je bilo nesporazuma sa kolegama, i to će se konačno izgladiti.

Ljubav: Ovaj period neće biti bogat šansama za ljubav, pa je najbolje da se posvetite porodici i radite na poboljšanju odnosa. Oni koji su u braku mogu da očekuju rasprave, koje će se prevazići samo kompromisom i mirnim razgovorima.

Zdravlje: Većina Devica imaće uzbudljiv mesec pun izlazaka, što će dovesti do iscrpljenosti, pa je moguć i pad imuniteta.

Horoskop novca za 2017: Lav će se obogatiti, Vodolija načisto propasti!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vaga

Posao: Pripadnici ovog znaka koji se bave privatnim biznisom treba da razmisle o novom proizvodu, jer će im doneti veliki prosperitet. Januar je generalno povoljan mesec za Vage, pa će se i nezaposlenima ukazati sjajna šansa. Bićete vrlo nezavisni, ali pod pritiskom možete da donesete odluke koje se kasnije neće pokazati kao dobre.

Ljubav: Stabilni i harmonični odnosi u porodici obeležiće januar 2017. Mogu se desiti neke situacije koje vam se neće dopasti, ali nećete moći da utičete na njih, pa je najbolje da se odmah prilagodite i ne stvarate dodatnu tenziju. Slobodne Vage ovog meseca ne treba da se upuštaju u veze, jer će to biti prolazne avanture, koje mogu da ostave velike posledice.

Zdravlje: Krajem meseca bićete podložni virusima, pa bi bilo dobro da se unapred pripremite i ojačate svoj imunitet.

Škorpija

Posao: Dinamika i nove ideje obeležiće prvi mesec 2017, a vi ćete u tome uživati. Iskoristite priliku da pokažete svoje najbolje veštine i biće šansi za unapređenje ili povišicu. Nezaposlene Škorpije neka se strpe bar do sledećeg meseca, jer januar nije povoljan period za njih.

Ljubav: Bićete svađalački nastrojeni, što bi moglo da utiče na odnose sa dragim ljudima, pa čak i na raskid sa voljenom osobom, bilo da ste u braku ili vezi. Obuzdajte vaš temperament, ovog meseca vam planete nisu naklonjene i nećete uspevati da se izvučete na šarm.

Zdravlje: Nervoza i promenljiva raspoloženja.

Horoskop zdravlja za 2017: Strelca čeka umor cele godine, Bik da se čuva opakih bolesti!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Strelac

Posao: Januar je idealan period za novi posao ili započinjanje novih projekata. Planetarni položaj ići će vam na ruku (sve planete će se kretati napred), a najbolji trenutak za pokretanje novih stvari biće od 10. do 24. januara. I početak januara biće u znaku karijere, koja vam definitivno ide uzlaznom putanjom, međutim trebalo bi da više energije usmerite na porodicu, na svoj dom. Morate da naučite da balansirate između posla i porodice, odnosno svog privatnog života. Merkur i Jupiter, dve planete koje su povezane sa vašim poljem karijere, kretaće se retrogradno, stoga će poslovni problemi zahtevati malo više vremena nego uobičajeno.

Ljubav: Komlikovana situacija tokom celog januara, i to samo zbog otežane komunikacije. Usamljeni Strelčevi izlaziće i zabavljaće se, ali ozbiljnije veze nisu na pomolu.

Zdravlje: Ovog janura i vaše zdravlje će biti u fokusu. Osim što ćete se dobro osećati, dobro ćete i izgledati. Povedite računa šta jedete zbog jetre. Osim toga, poželjna je redovna fizička aktivnost, naročito zbog kolena i kičme.

Jarac

Posao: Vaš rođendan biće prekretnica u karijeri - od tada će vam sve krenuti na bolje. Bićete u odličnoj poziciji, čak ćete moći i da birate šta želite da radite, a verovatna je i solidna povišica. Nemojte da vas to ponese i uzrokuje promenu ponašanja - kolege vas više neće poštovati ako postanete umišljeni.

Ljubav: Dostići ćete jedan novi nivo u vezi sa partnerom, pa je moguće i razmatranje braka. Ipak, pre konačne odluke dobro razmislite. Slobodni Jarčevi mogu da započnu vezu sa osobom jako sličnom njima, ali ako neko ne popusti i odrekne se urođene tvrdoglavosti, ta veza neće imati blistavu budućnost.

Zdravlje: Na ovom polju nećete imati problema tokom januara.

Šokantno precizno: Nostradamusov krug otkriva budućnost, slučajnosti ne postoje!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vodolija

Posao: Tokom januara bićete maksimalno nezavisni i imaćete energije kao nikada pre. Ona će vas podstaći da unesete promene u posao i zatražite promenu uslova rada - slobodno to i uradite, poći će vam za rukom. I nezaposlene Vodolije tokom januara imaju sreće - postoje velike šanse da konačno nađu svoj posao iz snova.

Ljubav: Vodolije koje su u vezi ili braku uživaće u harmoniji i ljubavi kakvu do sada nisu osetili. Slobodni pripadnici ovog znaka sijaće od samopouzdanja, pa će kao magnet privlačiti suprotni pol. Moći će da biraju, samo moraju da paze da, kao po običaju, ne odaberu pogrešno.

Zdravlje: Energija će biti na visokom nivou, pa ćete se konačno osloboditi umora.

Ribe

Posao: Težak period je pred vama kada je reč o karijeri. Sve što ste planirali odložite za neko bolje vreme, sada se koncentrišite kako da zadržite posao. Nezaposleni mogu da se odmaraju tokom januara, jer nema velikih šansi za zaposlenje.

Ljubav: Problemi koje imate kod kuće neće se rešiti sami od sebe, ali je potrebno vreme, pa sačekajte da se sve slegne, a onda razgovarajte sa bližnjima. Krajem meseca moguć je zanimljiv susret, koji će u slobodnim Ribama probuditi maštu i želju za dugom vezom.

Zdravlje: Ne gubite energiju na stvari koje vas zamaraju i nerviraju, inače bi sve to moglo da se odrazi na vaše zdravlje. Vreme je za dijetu.

Doktorka savetuje dijetu od 3 nedelje: Poznati ovako skidaju salo, brišu bore i leče zglobove!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs