Neke će vas nasmejati

15 muških predrasuda o ženama: Pronaći ćete se u svakoj!

Muškarci unapred stvaraju mišljenja o tome kako pojedini pol treba da se ponaša u različitim društvenim situacijama
Zanimljivosti
02:06h Autor:
15 muških predrasuda o ženama: Pronaći ćete se u svakoj!
Foto: Shutterstock

Žensko-muški odnosi mogu da budu vrlo dinamični, ali istovremeno ih karakterišu i neka unapred stvorena mišljenja o tome kako pojedini pol treba da se ponaša u različitim društvenim situacijama. Ovih petnaest predrasuda davno su izašle "iz mode".

Žensko si... 1. Sigurno ne znaš bočno da parkiraš automobil. 2. Naručila si salatu u restoranu jer si na dijeti. 3. Nisi dobro raspoložena jer treba da dobiješ menstruaciju.4. Poseduješ 10 hiljada pari cipela.

Priča jedne devojke: Uvek je imala ružne momke iako je atraktivna, evo zašto!

5. Želiš da imaš decu po svaku cenu. 6. Ne voliš sport i ne znaš ništa o njemu. 7. Opsednuta si venčanjima – svojim i tuđim. 8. Vešta si s iglicom i koncem, i spremna da uvek prišiješ dugme. 9. Ne znaš da uživaš u velikom televizoru, naprednom kompjuteru ili u nekoj drugoj tehnološkoj spravici. 10. Mrziš akcione i naučno-fantastične filmove.

Zašto sam sam: Student iz Sarajeva otvoreno isprozivao današnje devojke!

11. Ne znaš da sama sastaviš komad nameštaja. 12. Uvek ti treba nekoliko sati da se našminkaš i središ frizuru pre izlaska. 13. Zaljubiš se u svakog muškarca s kojim izađeš na sastanak. 14. Uvek imaš savršeno sređenu intimnu frizuru. 15. Ne voliš da gledaš porno filmove.

4 najveće muške tajne: Ovo kriju od vas kao zmija noge!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs