Šok

Emir Hadžihafizbegović usmrtio ženu automobilom: I sam je povređen u nesreći

Nesreći je prethodilo rušenje svetlosne signalizacije na koju je naleteo automobil u kojem je bila nesrećna žena i kom je u tom trenutku pukla guma
Vesti
07:26h Autor:
Emir Hadžihafizbegović usmrtio ženu automobilom: I sam je povređen u nesreći
Foto: Kurir Arhiva

Na delu autoputa između Okućana i Zagreba sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i poznati glumac Emir Hadzihafizbegović.

Iz suprotnog smera neoprezni vozač je srušio svetleće znake upozorenja koji su označavali radove na putu i potom pobegao. Na taj deo naleteo je i drugi automobil kom je u tom trenutku pukla guma. U njemu je bio muškarac i dve žene, koji su izašli iz automobila da bi promenili gumu.

Na njih je naleteo automobil kojim je upravljao poznati bosansko-hercegovački glumac, koji se trenutno nalazi u bolnici u Novoj Gradišci.

"Nisam puno povređen, ne mogu sada da pričam" - kratko je rekao Emir. Nakon pitanja da li zna da je u nesreći poginula jedna osoba, veza je prekinuta, a glumac se više nije javljao na telefon - prenosi Dnevni avaz.

Jedna od žena je preminula u bolnici u Novoj Gradišci od težine povreda, dok je Hadžihafizbegović zbog težih povreda zadržan na lečenju, a trenutno se utvrđuje da li je reč o krivičnom delu u saobraćaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs