PRE NEGO ŠTO SE RODIO ZVALI SU GA "BEBA OD MILION DOLARA": Slavna pevačica je sve ostavila kad je saznala da je trudna

Pevačica koja sada ima 81 godinu obožava svog sina i za nju je on i dalje njen "med" iako sada ima 56 godina

Vesti
PRE NEGO ŠTO SE RODIO ZVALI SU GA "BEBA OD MILION DOLARA": Slavna pevačica je sve ostavila kad je saznala da je trudna
Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Barbra Straisend je majka sina jedinca Džejsona Gulda, veoma je ponosna na njega, a malo ko zna da ju je on možda nehotice koštao milion dolara i pre nego što je uopšte rođen.

On je gej muškarac koji nikada nije krio svoju seksualnost od roditelja, a majka ga je toplo prihvatila takvog kakav jeste. U intervjuu za časopis The Advocate 1999. godine, Streisand je o svom sinu rekla:

„Nikada ne bih želela da moj sin bude bilo šta osim onoga što jeste. On je bistar, ljubazan, osećajan, brižan i veoma savesna i dobra osoba. Šta bi više roditelj mogao da traži od svog deteta?“

Streisand je takođe napomenula da želi da njen voljeni sin nastavi da „doživljava bogat život ljubavi, sreće, radosti i ispunjenja, kako kreativno tako i lično“.

Barbara Strejsend
foto: VILLARD/NIVIERE / Sipa Press / Profimedia

Zašto je Barbarin sin nazvan „beba od milion dolara?“

Dobitnica Oskara sina je dobila sa glumcem Eliotom Guldom za koga se i udala 1963. Pevačica je planirala da obiđe dvadeset gradova na svojoj turneji kada je otkrila da je trudna 1966. godine. Predviđalo se da bi zaradila preko milion dolara. Međutim, kada je Streisand saznala da je u drugom stanju u proleće te godine, dala je prednost trudnoći, otkazala sve svoje angažmane i izgubila sav taj potencijalni novac koji bi zaradila.

Odluka njujorčanke izazvala je veliku pažnju medija jer je njeno nerođeno dete tada postalo poznato kao „beba od milion dolara“, ona je to smatrala veoma „uvredljivim i grubim“.

Streisand i Eliot su dočekali svog sina u decembru 1966. Tri godine kasnije, odlučili su da raskinu brak 1971. Ipak, Džejson je godinama održavao zdrave odnose sa oba svoja roditelja.

Čak je i krenuo njihovim stopama postavši glumac i reditelj. Filmska zvezda je poznata po filmovima "Sai Anithing" iz 1989., "Princ plime" iz 1991. i "Bois Life 3" (2000).

Eliot Guld
foto: Splash News / Splash / Profimedia

U međuvremenu, njegov otac je postao poznat po komediji iz 1969. „Bob & Carol & Ted & Alice” za koju je dobio nominaciju za Oskara i humorističnoj emisiji „M*A*S*H” iz 1970. Eliot je takođe glumio starog prevaranta Rubena Tiškofa u „Ocean’s Eleven"(2001) i „Ocean’s Tvelve” (2004).

Nakon što se njegov brak sa Streisand završio, dva puta se ponovo oženio istom ženom, glumicom Dženifer Bogart 1973. godine. Par je dobio dvoje dece, sina i ćerku, Semjuela i Moli. Razveli su se 1975, da bi se ponovo venčali 1978. i ponovo se razišli 1989.

Njegova bivša supruga Barbara Streisand se takođe ponovo udala za glumca Džejmsa Brolina koji je osvojio nagradu Emi 1998. godine, a par je još uvek zajedno. Međutim, ona i njen muž od dve decenije nemaju zajedničku decu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs