SA NJIHOVOM PRIČOM SE MOŽE POVEZATI SVAKO: Ljubavni život glumice oduševljava, ali nije bio bez PREPREKA koje su pretile

Oskarovka En Hatavej u braku je sa glumcem i filmskim producentom Adamom Šulmanom. Pročitajte njihovu priču sa kojom se svako može povezati.

Ljubav
Autor:
SA NJIHOVOM PRIČOM SE MOŽE POVEZATI SVAKO: Ljubavni život glumice oduševljava, ali nije bio bez PREPREKA koje su pretile
Foto: Eibner-Pressefoto / imago stock&people / Profimedia

Dok neki provode godine u vezama, a da ne osete iskru prave ljubavi, drugi su dovoljno srećni da je sretnu na prvi pogled.

Prava ljubav, iako retka, je blago koje vredi imati, čak iako zahteva znatan trud da se neguje i održava. Iskustvo En Hatavej je primer ove retkosti: čim je pogledala Adama, osetila je da je on njena srodna duša. Međutim, nisu odmah bili u vezi.

En Hatavej je osetila nešto posebno u trenutku kada je ugledala Adama Šulmana. Uprkos tome što je svoj privatni život držala sakrivenim, nije mogla da odoli da ne podeli njihovu izuzetnu ljubavnu priču. Njihovi putevi su se ukrstili 2008. preko zajedničkih prijatelja, i iako je iskra bila instant, trebalo im je vremena da postupe u skladu sa tim.

Za Hatavej je to nesumnjivo bila ljubav na prvi pogled. Ona se seća da je razmišljala: „Udaću se za tog čoveka. Znala sam od trenutka kada sam ga upoznala da je on ljubav mog života.”.

En Hatavej
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Adam, glumac sa znajem za proizvodnju filmova i dizajniranje nakita, napravio je Hatavejevoj verenički prsten, simbol njihove trajne veze.

Deceniju i dvoje dece kasnije, njihova ljubav je dostigla viši nivo. Godine 2012. rekli su da jedno drugom na intimnoj ceremoniji okruženi sa 180 voljenih zvanica. Njihova porodica je porasla dolaskom Džonatana za manje od četiri godine i Džeka 2019.

Međutim, Hatavej je iskrena u vezi sa borbama sa kojima su se suočili na svom putu ka roditeljstvu. Obe trudnoće bile su pune poteškoća, a ona je glasna u pogledu pružanja podrške drugima koji se kreću sličnim putevima.

„Za sve koji prolaze kroz put neplodnosti i začeća, molim vas da znate da ni meni nije bilo nimalo lako ni u jednoj od mojih trudnoća. Šaljem vam dodatnu ljubav.” rekla je glumica.

Hatavej je tada podelila uvid u njihovu priču: „Trebalo nam je dosta vremena. On je mislio da ja imam dečka, a ja da on ima devojku, pa sam mislila da je bolje da se držim na distanci jer nisam želela da budem ta devojka.” Kada su otkrili da nijedno od njih dvoje nije u vezi, Hatavej je rekla: „stvari su počele da se kreću malo brže i ostaviću to na tome."

En Hatavej
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Zaista sam srećna, u srećnom sam braku. Osećam se kao da je on moj dom. Kada smo on, ja i psi svi zajedno, ja sam u tom trenutku kao: ,,OK, ovo je moj dom."

Adamov uticaj na Hatavej bio je transformativan. Ona ga opisuje kao svoj deo koji nedostaje, onaj koji ju je učinio otvorenijom. Njegova ljubav je prešla na njen svet, donoseći osećaj udobnosti i pripadnosti koji ona sada neguje.

„Ja sam drugačiji čovek nego što sam tada bila“, rekla je glumica. „Mislim da je sada prihvaćena priča da nama, kao ženama, niko ne treba. Ali treba mi muž. Njegova jedinstvena i specifična ljubav me je promenila. Čim uđe u sobu, ozarim se.”

Ponekad put do „srećnog života“ nije uvek popločan ljubavlju na prvi pogled, ali ne znači da ljubav koja je nastala kasnije nije vredna. Naprotiv, češća je i uspešnija. Ljubav je rezultat posvećenosti, niza srećnih događaja, a svakako i velikog strpljenja. Ove poznate ličnosti su dokaz za to.

1 / 4 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs