LEPA KSENIJA SE UDALA ZA 36 GODINA STARIJEG I VRLO MOĆNOG EGIPĆANINA: Rodila mu ćerku, ne sluteći šta će je posle snaći

Ksenija se udala sa milijardera iz Egipta koji joj je od života napravio bajku, već osam godina uživa u ljubavi sa njim, uprkos brojnim osudama.

Ljubav
10:43h Autor:
LEPA KSENIJA SE UDALA ZA 36 GODINA STARIJEG I VRLO MOĆNOG EGIPĆANINA: Rodila mu ćerku, ne sluteći šta će je posle snaći
Ksenija Deli sa mužem, Foto: Printscreen Instagram - xeniadeli

ManekenkaKsenija Deli privlači pažnju gde god se pojavi atraktivnim izgledom i izvajanom figurom, a trenutno živi svoj san, kako ponosno ističe. Njen put do uspeha je bio vrlo trnovit, ali bila je rešena da ostvari sve svoje želje, nije propuštala nijednu priliku koja joj se pružala. Kada ih nije bilo - stvara ih je sama. Kontroverzna lepotica danas uživa pored 36 godina starijeg muža i ne dozvoljava da joj bilo ko ili bilo šta poremeti harmoniju.

Rođena je 27. 10. 1989. u Basarabeasci u Moldaviji. Počela je da studira književnost i planirala je da postane učiteljica. U međuvremenu je pohađala i školu manekenstva, a potom odlazi u Amerku zahvaljujući programu razmene studenata. Ta odluka joj je promenila život iz korena.

Naime, u SAD-u je radila kao konobarica, ubrzo upoznaje fotografa Patrika Koksa i počinje da se zabavlja sa njim. Delovalo je da je reč o pravoj ljubavi, te su je krunisali i brakom, a suprug joj umnogome pomagao da se probije u svetu modelinga. Zahvaljujući Patriku dobila je i američko državljanstvo. Međutim, njihova romansa je, ispostvilo se, bila vrlo kratkog daha.

Ali, Ksenija je bila rešena da uspe, te je učestvovala na takmičenju "Beach Bunni" i bila jedna od tri finalistkinje. Brend ju je pozvao da ih predstavlja u njihovoj reklamnoj kampanji. Ubrzo nakon toga, Deli je upoznala fotografa Gevina O'Nila, koji joj je ponudio nekoliko angažmana. Bio je uporan i slao je njene fotografije raznim agencijama, što je na kraju rezultiralo velikim uspehom. Zbog sve većeg posla u svetu manekenstva 2010. godine preselila se u Južnu Karolinu.

Već sa 28 godina stupila je u drugi brak i to, ni manje ni više, nego sa 36 godina starijim ekipatskim milijarderom palestinskog porekla! Naime, 2016. godine venčala se za Osamu Fatija Raba Al-Šarifa, na ostrvu Santorini, u Grčkoj. Pisalo se da je za proslavu ovaj bogataš izdvojio oko milion evra, a ceremoniji je prisustvovalo oko 150 zvanica.

Nije joj smetala ni činjenica što njen sadašnji suprug ima i troje dece približno njenih godina. Iako je njihova ljubav nailazila na razne osude i užasne komentare, ovaj par je zajedno već osam godina, a Kristina je Osamu podarila i ćerkicu.

- Moj muž i ćerka su ostvarenje svih mojih snova - izjavila je jednom prilikom Kristina, a svim ljudima koji je osuđuju poručila je:

- Ko si ti da sudiš o mom životu? Nisam savršena i ne želim da budem. Pre nego što počneš da upireš prstom budi siguran da su ti ruke čiste."

Za svaku godišnjivu braka muž joj priredi bajkovito iznenađenje.

"Prava bajka u rozem - kreirana od strane moje srodne duše, moje ljubavi, mog muža, za prvu od naših godišnjica braka!", napisala je oduševljena Ksenija.

I to što su različite vere im ne predstavlja nikakvu prepreku, kao ni ogromna razlika u godinama. Iako mnogi misle da je Ksenija sa Egipćaninom samo iz čistog interese, brojim postupcima demantuju mišljenje većine.

Put do popularnosti

Spot za pesmu "What do you mean" Džastina Bibera doneo joj je veliku popularnost. Te 2015. godine preplavila je naslovnice svih svetskih novina, a svi su šuškali o njenoj romansi sa pevačem. Međutim, putevi su im se veoma brzo razišli.

Nakon toga Ksenija je dobijala sve bolje angažmane, čak je bila i čuveni Viktorijin anđeo. Krasila je prve strane čuvenih časopisa poput: Vogue, Harper's Bazaar i Makim, Elle Romania i Sport Illustrated, FHM, a nije joj bilo strano ni da pozira potpuno obnažena.

Danas pohađa časove glume, velika joj je želja da postane glumica i pojavi se na filmskom platnu. Govori ruski, engleski i rumunski jezik.

Na Instagramu je prati 719 hiljada ljudi, a neretko sa svojim pratiocima delu kadrove sa luksuznih putovanja, kao i preskupe odevne kombinacije, ali i prelepe porodične momente.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/ xeniadeli
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs