ŠTA GOD DA RADITE, NEKA TO OD DANAS BUDE OPREZNO: Stigao je retrogradni Uran, donosi svađe, raskide i razvode

Retrogradni Uran počinje od 3. septembra, ima jak uticaj i pomutiće mnoge odnose

Vesti
Autor:
ŠTA GOD DA RADITE, NEKA TO OD DANAS BUDE OPREZNO: Stigao je retrogradni Uran, donosi svađe, raskide i razvode
Zabrinuta žena, Foto: Shutterstock

Retrogradni Uran u Biku je jedan od interesantnih astroloških položaja koji zaslužuje dublju analizu. Ovaj položaj kombinuje dinamične i često neočekivane energije Urana sa temeljnim i praktičnim svojstvima Bika, stvarajući jedinstvenu astrološku dinamiku.

Uran je planeta promena, inovacija, slobode i nekonvencionalnosti. Kada se nalazi u retrogradnom položaju, njegova energija može biti usmerena unutra, duboko u psihičke aspekte ličnosti. Retrogradni Uran obično podstiče osobu da razmotri svoje unutrašnje konflikte i traži nove načine razmišljanja ili pristupa životu. To može rezultirati dubokim introspekcijama i željom za promenom na mnogim nivoima.

Žena, Glava, Glavobolja, Zabrinuta
foto: Shutterstock

S druge strane, Bik je znak koji je usko povezan sa stabilnošću, materijalnim dobrima, i praktičnim aspektima života. Kada Uran retrogradno prolazi kroz Bik, ova stabilnost može biti uzdrmana. Osobe sa ovim položajem mogu osećati potrebu za promenom u svojim finansijskim situacijama, vrednosnim sistemima ili čak u fizičkom okruženju. To može biti izazovno jer Bik voli sigurnost i stabilnost, ali istovremeno može doneti duboke transformacije koje su neophodne za lični rast.

Retrogradni Uran u Biku takođe može ukazivati na to da osoba ima inovativne ideje ili talente koji su usmereni ka materijalnom uspehu, ali možda moraju proći kroz proces dubokih promena ili preispitivanja kako bi iskoristili svoj puni potencijal.

Devojka, Depresija, Tužna, Tuga, Zabrinuta
foto: Thinkstock

Važno je napomenuti da je ovakav astrološki položaj samo jedan deo natalne karte osobe i da je potrebno razmotriti sve ostale faktore kako bismo dobili potpuniju sliku. U svakom slučaju, retrogradni Uran u Biku može doneti izazove, ali i mogućnosti za duboko lično razvoj i transformaciju u oblastima materijalnog uspeha i vrednosti.

Evo nekoliko ključnih tačaka koje treba razmotriti u vezi sa retrogradnim Uranom u Biku:

Promene u materijalnom svetu

Retrogradni Uran u Biku može ukazivati na promene i izazove u vezi sa materijalnim dobrima, finansijama i vrednostima. Može doći do neočekivanih promena u finansijskom statusu ili potrebi za preispitivanjem vlastitih vrednosti i prioriteta u životu.

Originalnost

Ovaj položaj može podstaći originalne ideje i inovacije u vezi sa finansijama, investicijama ili upravljanjem resursima. Osobe sa ovim položajem mogu biti sklonije eksperimentisanju sa novim finansijskim strategijama.

Kosa, žena, Lice, Razmišljanje, Tužna, Crveni Ruž, Zabrinuta, Crveni Karmin
foto: Thinkstock

Promene u odnosima

Retrogradni Uran u Biku takođe može uticati na odnose, posebno one koji su povezani sa vrednostima i materijalnom sigurnošću. Ovo može dovesti do preispitivanja emotivnih veza ili promena u dinamici partnerskih odnosa.

Potreba za osvešćivanjem vrednosti

Osobe sa ovim položajem često osećaju potrebu da dublje razumeju svoje vrednosti i stavove prema materijalnim stvarima. Mogu se suočiti sa pitanjima kao što su trošenje novca, akumulacija bogatstva i ekološka svest.

Trajanje retrogradnog Urana

Važno je napomenuti da Uran provodi duži period u jednom znaku (oko sedam godina), pa se retrogradni Uran u Biku dešava svakih sedam godina. Tokom ovog vremenskog perioda, pojedinci i društvo kao celina mogu proći kroz značajne promene u vezi sa materijalnim svetom.

Otvorenost za promene

Kako bi se najbolje iskoristile energije retrogradnog Urana u Biku, važno je biti otvoren za promene, fleksibilan i spremno reagovati na neočekivane situacije. Takođe, važno je pažljivo razmotriti svoje finansijske odluke i vrednosti.

Retrogradni Uran u Biku najsnažnije će delovati na Bikove, Lavove, Škoprije i Vodolije.

Bik

Spremite se za velike životne promene. Odluke koje budete donosili sada, promeniće budućnost. Morate da se oslobodite starih životnih obrazaca koji više nemaju smisla.

Lav

Pred vama je period koji donosi velike promene na poslu. Moguća je promena profesije, ali i firme.

Škorpija

Ukoliko imate partnera ili ste u braku, spremite se za velike promene. Moguća je odluka o razvodu.

Vodolija

Moguća je selidba i promena mesta življenja. Problemi sa stanom i jednim članom porodice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs