Suđenje u toku

Nasilnik, zavisan od prostitutki, odriče se očinstva: Teške optužbe slavne glumice na račun bivšeg!

Iz sudnice je izašla sva u suzama
Šuška se
06:54h Autor:
Nasilnik, zavisan od prostitutki, odriče se očinstva: Teške optužbe slavne glumice na račun bivšeg!
Foto: Profimedia

Uma Turman i bivši verenik Arpad Buson trenutno se na sudu na Menhetnu u Njujorku bore za starateljstvo nad četvorogodišnjom ćerkom Lunom. Parnici, koja je počela još 2014. godine se ne nazire kraj.

Holivudska glumica je u petak svedočila protiv francuskog biznismena, a ispitivanje sudije i Busonovog advokatskog tima prilično ju je potreslo, pa je iz dvorane izašla uplakana, kažu svedoci.

Uma i Arpad bili su zajedno od 2007. do 2014., ali nikada nisu živeli zajedno. Često su raskidali i mirili se, a glumica je Francuzu 2009. čak vratila i verenički prsten vredan 1,5 miliona dolara. Dobila ga je nazad tek 2012., godinu dana nakon što je rodila ćerku, ali o venčanju nikad nije bilo govora.

Uma tvrdi da je, kad je već ostala u drugom stanju, osetila da s njenom vezom nešto nije u redu, ali nadala se da će se situacija vremenom popraviti.

"Kad sam Arpadu rekla da sam trudna, rezignirano mi je odbrusio da detetu u krštenicu ne smem da upišem svoje prezime, da neće imati američko državljanstvo i američki pasoš i da mora da bude odgajano u duhu katoličke vere, iako sam ja agnostik", rekla je u suzama Turman na sudu.

Par se konačno i definitivno razišao kad je Luna imala 18 meseci.

Preživela 32 uboda nožem: Bivši završio na robiji, a onda joj spasilac priredio šok života! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumica tvrdi kako joj se Buson posle raskida neko vreme uopšte nije javljao, a onda ju je iz vedra neba nazvala njegova sekretarica, koja je u Arpadovo ime zahtevala da se dogovori susret oca i ćerke. Kako Uma nije dala da Luna prespava kod oca, francuski biznismen tužio ju je i tražio starateljstvo nad devojčicom.

Umini advokati navodno će na sudu pokušati da dokažu da je Buson oduvek imao problematičan odnos sa ženama - osim što je, tvrde, zavisan od prostitutki, bio je nasilan i prema bivšoj partneriki, australijskoj manekenki El Mekfirson, kojoj je svojevremeno i pretio.

Majka je nije želela, muževi je tukli: Jaka žena i nakon svih patnji! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Arpad i El imaju dva sina, Flina i Aurelijusa, a Uma iz braka s kolegom Itanom Houkom ima ćerku Maju Rej i sina Levona.

Buson je na ročištu navodno izjavio da je spreman da se odrekne očinskih prava nad Lunom pod uslovom da ne mora da joj plaća alimentaciju.

"Uradio bih to samo zato jer mi Uma brani da viđam ćerku", pravdao se francuski biznismen.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs