Prekipelo mu

Bred Pit više neće da ćuti Anđelini, izjavom zapalio medije: Koja dobra majka bi to uradila deci?!

Dosta mu je svega, pa je rešio da uzvrati na glumičine napade
Vip priča
02:08h
Bred Pit više neće da ćuti Anđelini, izjavom zapalio medije: Koja dobra majka bi to uradila deci?!
Foto: Profimedia

Otkad je objavljeno da se Anđelina Džoli i Bred Pit rastaju, nijedno od njih dvoje nije javno govorilo o svemu što se dogodilo. Glumac je, međutim, odlučio da prekine tišinu... i zapanjio fanove nazvavši Džolijevu lošom majkom, piše Story.

Iako se sami nisu oglašavali, čini se da je gotovo svaki detalj rastanka najpoznatijeg para na svetu dobro poznat, uključujući i navodni fizički napad Breda Pita na sina Medoksa.

Glumac se navodno pod uticajem alkohola tokom leta posvađao sa svojim najstarijim sinom i napao ga, a Anđelina je upravo zbog ovog događaja zatražila razvod i da se Bred redovno testira na narkotike kako bi mogao da viđa decu. To je, dalje, bio i razlog zbog kojeg je Anđelina Džoli dobila "puno fizičko starateljstvo" nad šestoro dece koje su ona i Bred dobili tokom dvanaestogodišnje veze.

Mnogi su spekulisali da iza svih novinskih natpisa o njihovom sukobu stoji Anđelina, koja navodno optužuje Breda da bi deca zauvek pripala njoj i da bi mogla da se odseli u London, gde je čeka politička karijera.

Bred Pit svakog jutra ide na infektivnu kliniku: Otkrivena velika tajna slavnog glumca!

<\/div>

Sve do sada, glumac je mudro ćutao. Ipak, čini se da je Bredu dosta svega, pa je sudu uputio pismo o kojem danas priča ceo svet!

Naime, Bred je u pismu koje je sudu dostavio njegov advokat zahtevao da se slučaj Džoli-Pit zapečati tako da nijedan detalj brakorazvodne parnice i rasprave o starateljstvu ne može dospeti u javnost.

"Džolijeva očito nema nikakav mehanizam za samokontrolu koji bi sprečio da preosetljive informacije stignu do naslovnih strana. Ona ne shvata da su oba roditelja poznate ličnosti i da iznošenje "prljavog veša" ne samo što ponižava šestoro dece, već ih dovodi i u opasnost", napisao je Bred.

Nakon toga, on je istakao rečenicu o kojoj će se još dugo pričati i pisati u Holivudu.

"Koja dobra majka bi tome izložila svoju decu?", zapitao se Pit.

To se zove karma! Ovako je Dženifer Aniston reagovala na razvod Breda i Anđeline!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs