Falilo joj bujnije poprsje

Zbog Pamele Anderson dobila komplekse: Ugradila silikone i razbesnela producente! (VIDEO)

Htela je da se takmiči sa Pamelom. Bila je lepe atletske građe, ali nije imala velike grudi, rekli su producenti Čuvara plaže i dodali da je Nikol Egert osećala pritisak zbog prsate koleginice
Star look
09:34h Autor:
Zbog Pamele Anderson dobila komplekse: Ugradila silikone i razbesnela producente! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Američka glumica Nikol Egert (44) imala je problema sa samopouzdanjem tokom snimanja "Čuvara plaže", tvrde producenti popularne serije. Zbog toga je tajno povećala grudi.

Muškarce bacila pod noge: U čuvenom kostimu nadmašila i Pamelu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Htela je da se takmiči sa Pamelom Anderson (49). Bila je lepe atletske građe, ali nije imala velike grudi", rekli su producenti i dodali da je osećala pritisak zbog prsate koleginice.

Prljave tajne Pamele Anderson: Spavala sam skoro sa svim svojim kolegama! (FOTO)

Ekipi spasilačke serije u kojoj je tumačila lik Samer Kvin nije otkrila svoje planove o povećanju grudi. Dobar deo serije već je bio snimljen, a onda se pojavila s velikim grudima.

Želela je veće grudi, a postala biljka: Estetski hirurg joj upropastio život! (FOTO)

"Nije je bilo nekoliko dana i rekla je da je bolesna. Došla je u jakni na set i mi smo je zbog toga opomenuli. Kada ju je skinula, shvatili smo zašto je nosi", rekli su producenti koji nisu bili oduševljeni njenim zahvatom. Nikol je zažalila zbog toga, ali je tek prošle godine otišla na smanjivanje grudi.

Proslavila se plastičnim operacijama, sad želi da bude prirodna: Slavna starleta izvadila silikone!

Ona nije bila jedina iz spasilačkog tima koju su mučile velike Pameline grudi. Zvezda "Čuvara plaže" Dejvid Haselhof (63) tvrdio je da ona kvari seriju jer ljudi samo "bulje" u njene grudi i ne obraćaju pažnju na radnju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs