NAJMEKŠE DOMAĆE KNEDLE ZA SUPU: Brzo se spremaju, a ne raspadaju se

Evo kako se prave najmekše knedle za supu koje ćete jednostavno obožavati.

Recepti
Autor:
NAJMEKŠE DOMAĆE KNEDLE ZA SUPU: Brzo se spremaju, a ne raspadaju se
Kako se prave najmekše knedle za supu, Foto: Printscreen Youtube/ Sherpica Recipes

Knedle za supu predstavljaju pravi izazov, čak i za one iskusne domaćice. Mi vam dponosimo jedan od najboljih recepata, za najmekše knedle.

Sastojci:

  • 1 jaje
  • 5 supenih kašika griza (ravno napunjene)
  • prstohvat soli
  • 1 kašičica ulja

Priprema:

Odvojiti belance od žumanca, belance penasto umutiti viljuškom i dodati žumance. Takođe umutiti da se spoji sa belancetom, pa dodati so, ulje i polagano griz. Izmešati i ostaviti da stoji oko 20 minuta ili dok se supa ne skuva. Dok čekate, neka knedle budu prekrivene folijom ili salvetom da se ne stvori korica. Kašikom vaditi knedle i stavljati ih u supu koja ključa.

Kuvati ih oko 5 minuta, pa poklopiti.

Prijatno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs