NE POSTOJI BRŽI NAČIN PRIPREME DOMAĆE KAFE: Samo jedan klik deli vas od čistog uživanja u šoljici omiljene kafe

U našoj kući poštuje se jedno pravilo "prva jutarnja kafa je najvažnija", a mi čvrsto verujemo da od toga kakva je prva šoljica ovog napitka zavisi uspešnost ostatka dana.

Recepti
Autor:
NE POSTOJI BRŽI NAČIN PRIPREME DOMAĆE KAFE: Samo jedan klik deli vas od čistog uživanja u šoljici omiljene kafe
Grand kafa i Beko, Foto: Promo

Muž često ume da kaže: "E kad mi dan počne lepom kafom, tačno imam vere da će tako dobro i da se završi".

Svako od nas veoma drži do toga da ima vremena da popije šoljicu omiljene kafe dok se priprema za početak radnog dana. To je ono naše vreme koje odvajamo za pripremu pred radne obaveze koje nas čekaju tokom dana.

Međutim, svako ima posebnu tehniku kuvanja kafe: ja verujem da je kafa ukusnija ako voda pre pravljenja kafe vri par sekundi. Kad dodam kafu i promešam je, sačekam da se digne pena, pa tek onda sklanjam sa ringle.

Muž opet u hladnu vodu dodaje kafu, pa strpljivo čeka da ona provri, meša tečnost tačno 4 sekunde, pusti da se pena digne, a onda je pažljivo sipa u šoljicu.

Naravno da svako od nas dvoje smatra da je upravo njegov metod pripreme kafe najbolji.

Na početku braka smo vodili velike i male rasprave oko toga. A onda smo nedavno videli reklamu Grand kafe koja preporučuje Beko aparat za pravljenje domaće kafe i odmah smo odlučili da ga kupimo. Nakon što smo skuvali prvu kafu, jednoglasno smo se složili da je kafa iz ovog aparata najbolje pripremljena domaća kafa!

Grand kafa i Beko
Grand kafa i Bekofoto: Promo

A kako i ne bi kada ovaj aparat ima jedinstven sistem i program za pripremu domaće kafe baš kao iz džezve. Stručnjaci iz Grand kafe su testirali aparat koji uvek, ali baš uvek, kuva kafu savršenog ukusa.

A priprema je nikad jednostavnija: u aparat stavite kafu i vodu (i šećer ukoliko pijete slatku kafu) i na jedan klik dobijete savršenu šoljicu Grand kafe!

Zahvaljujući CookSense tehnologiji koja precizno zaustavlja vrenje, dobijate napitak sa savršenom penom, a Grand aparat za domaću kafu ima i Antispill tehnologiju što znači da kafa nikad ne može da iskipi.

Dok završite šminkanje ili oblačenje, aparat će sam napraviti pravu domaću kafu, a zvučnim i svetlosnim signalom obavestiće vas kada je napitak spreman.Više se u našoj kući ne vode rasprave ko kuva najbolju domaću kafu - sada znamo da je najbolja kafa ona dobijena iz Grand aparata za domaću kafu - na klik!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs