Divno

Patlidžan punjen piletinom i povrćem: Ukus koji se ne zaboravlja! (RECEPT)

Kremasti ukus patlidžana pomešan sa piletinom je nešto što će vas oduševiti

Recepti
Autor:
Patlidžan punjen piletinom i povrćem: Ukus koji se ne zaboravlja! (RECEPT)
Foto: Letina kuhinja

Sastojci:

par patlidžana

250-300gr pilećeg filea

2 paradajza

1 crveni luk

150-200gr kačkavalja

sveži peršun

so

biber

ulje

Priprema: Patlidžan iseći na polovine i izdubiti. Zapeći u rerni. Delove koje smo izvadili iseći na sitne kockice i propržiti na ulju zajedno sa piletinom, paradajzom i lukom. Sjediniti tu masu sa kačkavaljem pa puniti izdubljene patlidžane. Vratiti u rernu da se zapeče 10-15 minuta. Po želji posuti peršunom. Prijatno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs