ISPOVEST ANONIMNE MAJKE

Nekoliko sati posle porođaja saznala šokantnu istinu o mužu: Nikad mu neću oprostiti! Sećanje na to će me proganjati čitav život!

U najlepšem trenutku, kada je rodila zdravu bebu, svet joj se srušio zbog istine koju je otkrila o svom mužu.

Trudnoća
10:42h Autor:
Nekoliko sati posle porođaja saznala šokantnu istinu o mužu: Nikad mu neću oprostiti! Sećanje na to će me proganjati čitav život!
Foto: Shutterstock

Iako je rođenje deteta najveća sreća za svaku ženu, ova majka je odmah nakon porođaja saznala bolnu istinu o svom suprugu. To će je proganjati do kraja života.

Ova majka koja je želela da ostane anonimna primetila je da se njen suprug čudno ponaša tokom njene trudnoće, a babica koja ju je porodila otkrila je apsolutno sve. U tom trenutku njen život se potpuno promenio.

Naime, babica Džoana Lamzden iz Liverpula porodila je ženu sa čijim mužem je spavala nedugo pre rođenja deteta.

Prevarena supruga objasnila je kako se njen muž ponašao vrlo čudno tokom cele trudnoće, kako je izbegavao da ide sa njom na preglede izmišljajući razne razloge. Sve je kulminirao kada je našao izgovor da sa njom ne ide ni na porođaj.

Druga trudnoća joj je bila izuzetno teška: Ultrazvuk otkrio neverovatnu istinu o njenom stanju! (VIDEO)

foto: Shutterstock

Međutim, ovo misteriozno ponašanje rasvetlila je ni manje ni više nego babica na porođaju. Ona koja je izvršila porođaj vrlo brzo je otkrila porodilji i da je njenom mužu "mazala kremu za sunčanje po leđima". Kasnije joj je ispričala apsolutno sve detalje afere.

"Kao žena koja se veselila rođenju svog deteta bila sam izložena najgorem mučenju, kakvo nijedna majka ne može ni da zamisli. U sećanju će mi zauvek ostati slika babice koja drži moje dete, svesna da je bila u vezi sa ocem tog deteta tokom moje trudnoće", ispričala je potrešena žena, dodajući da će je ta slika proganjati do kraja života.

Protiv babice je trenutno pokrenut disciplinski postupak zbog sukoba interesa, i ostala je bez posla.

Nakon što prođe termin za porođaj: Kada prenesena trudnoća postaje problem!

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs