SAZNAJTE VIŠE

RAĐA DECU JEDNO ZA DRUGIM, KAO DA JE NA POKRETNOJ TRACI: Hilarija Boldvin OTKRILA ISTINU o tome zašto je stalno trudna

"Svaki put kada rodim novo dete, doktor mi kaže da moram da razmislim o kontracepciji," kaže žena Aleka Boldvina

Trudnoća
Autor:
RAĐA DECU JEDNO ZA DRUGIM, KAO DA JE NA POKRETNOJ TRACI: Hilarija Boldvin OTKRILA ISTINU o tome zašto je stalno trudna
Hilarija Boldvin, Foto: Said Elatab / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hilarija Boldvin je dala intervju za magazin "Romper" o tome kako je imati sedmoro dece sa Alekom Boldvinom.

Naravno, Boldvinovi su bili u centru mnogih spekulacija i skandala poslednjih nekoliko godina: Hilarijino lažno špansko nasleđe, pucnjava u filmu "Rust" i rođenje dve bebe u razmaku od pet meseci jedna od druge, ali i neke njene nebulozne izjave kao i neprimereni postovi na Instagramu.

Hilarija Boldvin, Alek Boldvin
foto: Profimedia

Hilarija obično ima dve dadilje koje su joj dostupne 24 sata, 7 dana u nedelji, a Alek svakog jutra vozi decu u školu i vrtić. Hilarija je zadužena za kupanje, obroke i posete lekarima. Njihovo vreme je obično podeljeno između njihovih domova na Menhetnu, Long Ajlendu i Vermontu, kao što je Hilarija rekla: „Još ne znam kako da putujem sa sedmoro dece."

U vezi sa obrocima, Hilarija kaže da doji 8-mesečnu bebu Ilariju. "Odmah nakon što dobijem bebu, izmlazavam se sve vreme, ali samo po tri minuta, kako bih stimulisala laktaciju. Višak mleka uvek zamrzavam, a ova beba ne voli baš bočice pa kod kuće imam 4 ogromna zamrzivača samo za moje mleko koja su puna. Ja sam često u fazonu " Neko će morati da popije sve ovo mleko"".

Hilarija Boldvin, Alek Boldvin
foto: Profimedia

Hilarija je rekla da baš ne voli da bude trudna, ali je dodala: „Volim da se porađam. Poslednji put sam je izbacila za minut! Porođaj je kao spuštanje niz tobogan koji je zaista zastrašujući. A onda dođete do dna i kažete: 'Želim da uradim ovo ponovo'."

1 / 8 Foto: Profimedia

Razlog zašto decu rađa kao da je na pokretnoj traci, je taj što ona ne pije kontraceptivne pilule.

"Osećam se užasno kada pijem kontraceptivne pilule, one me čine depresivnom“, rekla je ona, napominjući da Alek očigledno nije zainteresovan za druge metode zaštite.

"Svaki put kada dobijem bebu, moj ginekolog predloži vazektomiju, i ja to prenesem Aleku...Ali on to još nije uradio.”

Imajući u vidu sve ovo, nameće se logično pitanje: Kada će beba broj 8?

"Ovo je verovatno, definitivno, skoro potpuno moja poslednja beba", rekla je Hilarija. "Uvek se plašim da to kažem. Nedavno sam odlagala odeću za trudnoću i bila kao: "Bojim se da je dam, jer ću tada saznati da sam ponovno trudna.”

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs