ZAVIRITE U STAN TAMARE DRAGIČEVIĆ I PETRA BENČINE: Prava oaza mira i tople porodične atmosfere sa zanimljivim detaljima

Stan ovog omiljenog glumačkog para je prava oaza mira i tople porodične atmosfere.

Enterijer
Autor:
ZAVIRITE U STAN TAMARE DRAGIČEVIĆ I PETRA BENČINE: Prava oaza mira i tople porodične atmosfere sa zanimljivim detaljima
Zavirite u stan omiljenog glumačkog para, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tamara Dragičević i Petar Benčina su par koji važi za jedan od najskladnijih na domaćoj glumačkoj sceni, i mnogima su inspiracija za to odnos kakav među partnerima treba da bude.

Publika sa nestrpljenjem čeka svaku njihovu novu uloga pa se može reći da su jedan od najomiljenijih glumačkih parova u Srbiji.

Tamara Dragičević, Petar Benčina
foto: Printscreen/instagram

Među fotografijama koje često dele na društvenim mrežama, povremeno dozvole svojim pratiocima da malo zavire i u njihov dom.

Stan u kom žive sa svojom decom Lazarom i Stašom prava je mala oaza udobnosti i prijatnosti. Skockan i ušuškan odaje utisak prave porodične atmosfere.

Na fotografijama sa druženja se vidi da oni vole da ugoste svoje prijatelje i kolege kao što su Miloš Biković, Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić, Stojan Đorđević...Pozadinsko svetlo iza police pojačava osećaj topline i ugodnosti.

Siva garnutira osvežena je žutim jastučićima, dok je bela polica oko TV-a preko celog zida. To je mesto za knjige, zanimljive figure i vaze, dok su na drugom zidu slike.

Prizor koji oslikava uspešnu mladu ženu i mamu i pokazuje zapravo kako izgeda Tamarina realnost je fotografija iz kuhinje. Na njoj Tamara kuva u svečanoj haljini dok ćerkica stoji pored nje.

Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije nameštena. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete“, rekla je Tamara jednom prilikom.

Ona uvek ima pomoć svog supruga Petra, a kada dođe vreme za odmor, tu je garnitura u dnevnom boravku, koju voli i njihov pas.

Što se tiče spavaće sobe, u kojoj Tamara voli da ugađa klincima, ona je dekorisana svetlim nežnim nijansama.

Na jednom veselom snimku od pre par godina gde Tamara i Petar igraju vidi se njihova trpezarija.

Pored belog stola i stolica, tu je jedan detalj, i vrlo praktičan i koristan – ugaona polica koja stoji na zidiću od kuhinje, od poda do plafona, prenosi Zadovoljna.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs