Srećan kraj

24 godine su roditelji tražili nestalu ćerku: A onda je jedna žena videla njenu sliku i znala šta mora da uradi! (VIDEO)

Otac je radio na pijaci i otišao do susednog stola da pozajmi novac, a kada se vratio njegove ćerke više nije bilo

Porodica
10:36h Autor:
24 godine su roditelji tražili nestalu ćerku: A onda je jedna žena videla njenu sliku i znala šta mora da uradi! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / New China TV

8. januar 1993. godine je bio najgori dan u životima Vang Mingking i Liu Dengjing. Dok su bili na svom poslu prodavajući voće u Kini, uz njih je bila njihova trogodišnja ćerka Kifeng.

Sećaju se da je pijaca bila puna i da je Vang trebalo da razmeni pare sa mušterijom – ali nije imao ništa. Otišao je do susednog stola kako bi mogao da pozajmi novac, ali kada se vratio nazad ostao je šokiran. Njegova ćerka više nije bila tu.

Dala ćerku na usvajanje: 37 godina kasnije dobila pismo koje je slomilo! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / New China TV

Ovi očajni roditelji su pokušavali da je dozovu, obišli su celu pijacu i pitali ljude da li su je videli. Niko nije znao gde je otišla. Proveli su nekoliko godina tražeći je, ali sve je bilo uzalud. Obilazili su domove za nezbirnutu decu i postavljali oglase u novinama da je ona nestala.

2015. godine, Vang je postao vozač taksija i imao je ideju da stavi nalepnicu sa fotografijom svoje ćerke u automobi. Umesto slike Kifeng, Vang je stavio sliku svoje druge ćerke koja je dosta ličila na nju. Imao je osećaj da bi jednog dana možda čak ona ušla u njegov taksi.

Zaspala pored bebe u bolnici samo 15 minuta: Kad se probudila, ugledala je stravičan prizor! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / New China TV

Porodica nije imala sreće sa pronalaskom Kifeng, sve dok jedan policijski crtač prošle godine nije nacrtao nju onako kako bi izgledala u trenutnom vremenu. Video sa ovom pričom se vrlo brzo proširio društvenim mrežama. Žena po imenu Kang Jing je bila iznenađena kada je ugledala skeč, jer je znala da treba nešto da podeli sa tom porodicom. Kang Jing je ustvari bila njihova ćerka Kifeng!

Uradili su i DNK test koji je potvrdio da su Vang i Liu njeni biološki roditelji. Njihovoj sreći nije bilo kraja.

Ukrali joj bebu 3 dana nakon rođenja: Kada je upoznala ćerkinu drugaricu, doživela je šok! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / New China TV

Pogledajte priču:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs