Pazite šta pišete na društvenim mrežama

Majka objavila da prodaje sina: Ovakvom šoku se nije nadala! (FOTO)

Nekoliko dana nakon tog statusa na Tviteru, na poslu su je posetili socijalni radnici koji su je obavestili da će morati da uzmu i njenog sina iz vrtića da razgovaraju s njim

Porodica
17:38h Autor:
Majka objavila da prodaje sina: Ovakvom šoku se nije nadala! (FOTO)
Foto: Twitter / AlexMcDaniel

Da treba paziti šta pišete na društvenim mrežama uverila se majka po imenu Aleks Mekdanijel iz američke savezne države Misisipi kada je na Tviteru objavila nešto zbog čega joj se na vratima pojavila Služba za dečiju zaštitu.

Ona je, naime, na Tviteru prepričala zanimljivi događaj sa svojim sinom i uz to napisala: "Trogodišnjak na prodaju. 12 dolara ili najbolja ponuda". Majka se, naravno, šalila, ali, među njenim brojnim pratiocima se našao neko ko je njenu "prodaju" sina shvatio ozbiljno, pa ju je prijavio američkoj Službi za zaštitu dece. Nekoliko dana nakon tog statusa, na poslu su je posetili socijalni radnici koji su je obavestili da će morati da uzmu i njenog sina iz vrtića da razgovaraju s njim i provere da nema opasnosti za njega. S majkom su razgovarali na poslu, ali morali su da pretraže i njihov dom da se uvere kako nema nameru da proda sina.

Sin počeo čudno da se ponaša: Mama pogledala snimak iz vrtića i saznala jezivu istinu! (VIDEO)

Srećom, nije završila na sudu zbog trgovine ljudima za šta su je teretili, već je advokat uspeo da uveri vlasti da odbace njen slučaj. Inače, ova majka radi kao novinarka i veruje kako ju je neko prijavio samo kako bi joj se osvetio, a na Tviteru je prati više od 9 hiljada ljudi.

"Nemam dokaza da je to bio planirani napad na mene, ali svi znamo kada ste novinar, ili imate neprijatelje ili ne radite dobro svoj posao", zaključila je ona.

Oženio 5 žena, ima 24 dece: Ovako živi bizarna porodica od 30 članova! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs