PORODICA MIDLTON NE IZBIJA IZ PRINCEZINOG DOMA U VINDZORU: Uz Kejt su i pružaju joj podršku, a OVO joj je poručio BRAT

Princeza od Velsa i buduća kraljica supriga Kejt Midlton juče je otkrila javnosti da ima rak i da je podvrgnuta preventinoj hemoterapiji, ceo svet je stao uz nju i poslao reči podrške, a evo šta kaže njena porodica

Porodica
PORODICA MIDLTON NE IZBIJA IZ PRINCEZINOG DOMA U VINDZORU: Uz Kejt su i pružaju joj podršku, a OVO joj je poručio BRAT
Foto: Richard Pohle/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čak i nakon što se udala za jednu od najpoznatijih porodica na svetu, Kejt je ostala bliska sa porodicom Midlton, a njena majka Kerol je nedavno uslikana u poseti u Vindzoru.

Njeni roditelji, zajedno sa bratom i sestrom Pipom Metjuz i Džejmsom Midltonom tu su da je podrže u oporavku u njenom domu u Vindzoru, koji se nalazi u blizini njihovih domova.

Džejms, 36, juče je na Instagramu podelio fotografiju iz detinjstva sa princezom na pešačkom putovanju, rekavši: „Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao porodica, popećemo se i na ovaj sa vama.'

Veruje se da je to njegova reakcija na jučerašnju objavu Kejt Midlton da je podvrgnuta kursu preventivne hemoterapije nakon uspešne abdominalne operacije u januaru.

Džejms je ranije govorio o tome kako su se Kejt, zajedno sa njegovim roditeljima i sestrom Pipom, okupili da mu pomognu da prevaziđe kliničku depresiju.

„Imao sam veliku sreću što su bili voljni da budu uključeni i shvatili da je to proces i da nema brzog rešenja za to“, rekao je on.

„A razumevanje načina na koji moj um funkcioniše, koji se može razlikovati od njihovog ili tuđeg je zaista važan deo, jer je to bio proces za mene koliko i za njih, i mislim da smo kao porodica rasli zbog toga.'

Takođe je govorio o tome kako su Kejt i Pipa išle na terapijske sesije zajedno sa njim u znak podrške.

„Moje sestre su dolazile na neku od mojih terapija“, rekao je. „Uvek su bile tu u teškim vremenima, a bili su uz mene i u najtežim trenucima. Za to sam zauvek zahvalan.'

Pipa Midlton
foto: Profimedia

Kejt je takođe veoma bliska sa svojom mlađom sestrom.

Pipa igra aktivnu ulogu tetke Kejtinog troje dece, a njih dve sada imaju decu sličnog uzrasta.

Uprkos svom zauzetom rasporedu, kao spisateljica i sportista, Pipa je redovan posetilac zamka Vindzor i Anmer hola i često je primećena na odmoru sa Kejt.

Pipa je ranije rekla: „Provodimo mnogo vremena zajedno. Još uvek radimo mnogo stvari zajedno kao porodica. I to nas je sve nekako držalo, znate, prikovane za zemlju."

Sada je red na Kejt da se osloni na porodicu Midlton za podršku, a čini se da su njeni roditelji Kerol (69) i Majkl (74) uvek pri ruci.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs