ŠTA RADE HARI I MEGAN MARKL DOK IM PORODICU UNIŠTAVA RAK? Poslali jasnu poruku, ali narod im ovo nikad neće oprostiti

Mnogi se pitaju šta rade Hari i Megan Markl dok im porodicu uništava rak.

Celebrities
ŠTA RADE HARI I MEGAN MARKL DOK IM PORODICU UNIŠTAVA RAK? Poslali jasnu poruku, ali narod im ovo nikad neće oprostiti
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari iMegan Markl objavili su saopštenje nakon što je otkriveno da je princezi Kejt dijagnostikovan rak.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa poslali su poruku princezi od Velsa, rekavši: "Želimo zdravlje i izlečenje Kejt i porodici i nadamo se da će to moći da urade privatno i u miru."

Princeza od Velsa je u petak uveče objavila izjavu putem videa kako bi podelila novosti o svom zdravlju. U poruci je zahvalila fanovima na njihovim "divnim porukama podrške" i njihovom "razumevanju" dok se oporavljala od operacije.

Princ Hari, Megan Markl, Princ Hari i Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pretpostavlja se da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sinoć "privatno" stupili u kontakt sa princom i princezom od Velsa. Nije jasno da li je kontakt bio telefon, video poziv ili neke poruke podrške. Takođe, nije poznata mogućnost da li bi Hari odleteo nazad u Veliku Britaniju.

Sinoć se u Sjedinjenim Državama tvrdilo i da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa saznali za Kejtino stanje tek u trenutku kada je svet čuo vest.

Izvori su za New York Post rekli da par "nema pojma" o Kejtinoj bolesti.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Kontakt između dva brata otkrio je kraljevski urednik ITV-a Kris Šip. Vojvoda od Saseksa je ranije opisao Kejt kao stariju sestru koju nikad nije imao kada se verila za Vilijama pre 11 godina. Međutim, njegov odnos sa princom i princezom od Velsa prekinut je nakon gorkih posledica Megkita.

Odavanje počasti kraljici Elizabeti, Megan Markl, Princ Hari, Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt je Harija poslednji put srela nakon kraljičine smrti u septembru 2022, kada su se pridružili svojim supružnicima na šetnji u Vindzoru. Prošle nedelje, razdor između Vilijama i Harija bio je više nego očigledan jer su se braća pojavila u duelu na komemoraciji za svoju majku princezu Dajanu, a Vilijam je napustio ceremoniju pre nego što se Hari pridružio putem video veze. Princeza od Velsa objavila je juče svoju dijagnozu u video poruci, objašnjavajući da je rak otkriven nakon njene abdominalne operacije.

Princ Hari, Megan Markl, Princ
foto: Profimedia

Ostaje da se vidi da li će Hari odleteti nazad u Veliku Britaniju da bi bio sa princezom od Velsa, s tim što je raskol između kraljevske porodice došao nakon što je rečeno da su se njih dvoje zbližili pre deceniju.

Mnogi veruju da narod neće oprostiti Hariju i Megan ako se ne pojave u Velikoj Britaniji, uprkos zahladnelim odnosima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs