"SVE SAM VIDEO SVOJIM OČIMA": Čovek snimio kako se Vilijam ZAISTA ponaša prema Kejt, prava ISTINA iznenadila svet

Čovek koji je snimio Kejt otkrio pravu istinu i pita se kada će javnost ostavili na mirnu princezu, koja se uz porodicu oporavlja od operacije. Kako mu se činilo, sve je među njima u najboljem redu.

Porodica
09:32h Autor:
"SVE SAM VIDEO SVOJIM OČIMA": Čovek snimio kako se Vilijam ZAISTA ponaša prema Kejt, prava ISTINA iznenadila svet
Kejt Midlton sa Vilijamom, Foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

O Kejt Midlton i kraljevskoj porodici svaki dan se pojavi neka nova teorija zavere, čini se još urnebesnija od one prethodne. I dok se ceo svet pita šta se zaista dešava na dvoru i da li je život princeze ugrožen, ona se uz svoje najmilije i osmeh na licu uspešno oporavlja, a sve je slučajno zabeležio Nelson Silva.

Čovek koji je snimio Kejt Midlton i princa Vilijama kako se vraćaju iz kupovine u Vindzoru, razgovarao je s novinarom britanskog lista „The Sun“ i objasnio je okolnosti pod kojim je napravio snimak.

„Ovo je video koji jasno pokazuje nju i Vilijama. Video sam ih svojim očima. Bila je to potpuno opuštena situacija“, rekao je Silva za „The Sun“, dodajući da su teoretičari zavere koji ne veruju da je princeza Kejt na snimku „u zabludi“.

Kako se navodi, Silva živi u tom kraju sa svojom porodicom i kupovao je biftek kada je ugledao princa i princezu od Velsa, koji su, prema njegovim rečima, izgledali opušteno i srećno.

„Imao sam oko 40 minuta da ubijem i odlučio sam da kupim neke namirnice. Ušao sam u radnju i prvo sam primetio njihove figure; stajale su pored odeljka s pecivima“, objasnio je on.

Silva je rekao da je završio iza članova kraljevske porodice u odeljku za meso, gde je par razgovarao sa osobljem.

Nisam mogao da čujem šta pričaju, ali osoblje je izgledalo uzbuđeno, u pozitvnom smislu. Kada sam otišao do kase, devojka na šalteru je bila toliko šokirana da je jedva disala“, rekao je Silva za list „The Sun“, prenosi magazin „People“.

Dodao je da je vladala „zaista lepa atmosfera“ tokom posete princa Vilijama i princeze Kejt, a dok je išao do automobila, odlučio je da počne da snima video kako bi ga pokazao svojoj porodici u Portugaliji.

1 / 7 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Počeo sam da snimam dok su hodali prema parkingu. Izgledali su veoma srećno i opušteno. Vilijam je očigledno bio zaštitnički nastrojen prema Kejt, a ja sam brzo prestao da snimam jer nisam želeo da im bude neprijatno“, rekao je Silva.

On je dodao da je snimak prvobitno bio namenjen samo njegovoj porodici. „Ali shvatio sam da bi ovaj snimak dvoje srećnih ljudi u kupovini mogao da pomogne da sve ove glasine nestanu“, rekao je Silva.

Snimak je u međuvremenu pregledan čak 29 miliona puta, ali i dalje postoje oni koje ne veruju da su na njemu zaista Kejt Midlton i princ Vilijam.

Stil / People / The Sun

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs