"MOJOJ ĆERKI JE UZEO DUŠU, HVALA MU! NE DAJ BOŽE NIJEDNOJ MAJCI DA DOŽIVI ONO ŠTO SAM JA" Potresna ispovest Bosanke

Ispovest Bosanke kojoj je umrla ćerka veoma je bolna i emotivna.

Porodica
"MOJOJ ĆERKI JE UZEO DUŠU, HVALA MU! NE DAJ BOŽE NIJEDNOJ MAJCI DA DOŽIVI ONO ŠTO SAM JA" Potresna ispovest Bosanke
Foto: Printscreen Youtube/ tatabrada.tv

Nura Salibašić, iz Olova doživela je tešku sudbinu kad joj je ćerka preminula zbog posledica moždanog udara. Način na koji je ova žena uspela da skupi snagu i podnese bol je neverovatan.

- Koliko god puta sam ovim trepavicama trepnula, ja sam toliko kod svoje majke zgrešila. Imala sam tešku sudbinu i mladost. Za svoju majku sam rekla, kad je rodila 5 sinova, zašto nije rodila i šestog, što je morala roditi mene.

- Moja ćerke umrla je u 49. godini, bolest je odnela. Ne daj Bože nijednoj majci da doživi ono što sam ja. Ali kažem, sine, hvala Bogu. Nikad me više Bog nije obradovao, nego kad mi je ćerka preminula. Imala je moždani udar, 15 dana je bila u bolnici, dva meseca se mučila. Zet je silne pare dao da se izleči, molili smo Boga da se izleči. Ali, Bog joj je skratio muke. Pročitala sam u Kuranu "Daću ti po tvojoj volji, a uzeću ti ono što ja želim". - otkrila je Nura svoju emotivnu priču za tatabrada.tv.

- Kad je umrla, zetu sam rekla "Adile, sine, nisi dužan da se patiš. Ti sebi nađi novog životnog druga, nisi dužan da se patiš, a hvala ti na svemu što si do danas radio." - objasnila je.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs