BOSANKA SE UDALA ZA MUŽA S DECOM, OTHRANILA IH, A DANAS JOJ ISKLJUČUJU STRUJU "Sad kad sam nesposobna, nikome ne trebam"

Othranila je mužu decu, a sad, ta ista deca neće da je pogledaju - ovo je tužna priča jedne Bosanke.

Porodica
09:54h
BOSANKA SE UDALA ZA MUŽA S DECOM, OTHRANILA IH, A DANAS JOJ ISKLJUČUJU STRUJU "Sad kad sam nesposobna, nikome ne trebam"
Foto: Printscreen Youtube/ Dijana Hodžić

Ramza Idrizović, iz Repnika, dočekala je ono što nijedna majka ne zaslužuje. Naime, kako kaže, odgajila je četvoro tuđe dece i dvoje dvoje, a danas je gledaju samo njene ćerke, dok joj pstorak isključuje struju i ne da da se greje.

- Ovo nisam zaslužila, šta mi se radi. Svakome sam bila sluga i svašta sam bila, sad kad ne mogu ni sebi, niko me ne gleda. Ja sam dete od 3 dana čoveku othranila.

Upoznala je muža u trenutku kada je već imao brak iza sebe, kao i troje dece. Međutim, kasnije se ispostavilo da ima još jedno, te da je isterao trudnu ženu iz kuće. Dete je prihvatila Ramza, odmah po rođenju.

Ramza Idrizović
foto: Printscreen Youtube/ Dijana Hodžić

- Kad sam ga upoznala, imao je troje dece. Uvali mi se ocu i majci u kuću. On je trudnu ženu oterao, to mi nije rekao. Sad sam sama, nesposobna sam. Ja odem u njivu da radim, meni kuća bude zaključana. Morala sam preko ograde da preskačem, daa bih ušla u dvorište. Spremala sam sve, ajvar, zimnicu, a kad dođe zima, ja nemam šta jesti, on mi sve zaključa, ostanem bez svega.

Tokom braka, Ramza je trpela svašta, a muža nije smela da ostavi jer joj je pretio. Sada, kako kaže, kad je stara i nemoćna, nikome ne treba.

Ramza Idrizović
foto: Printscreen Youtube/ Dijana Hodžić

- Pastorak mi je isključio struju i zavrće grejanje,a gledala sam ga bolje nego svoje dete. Muža nisam mogla da stavim, jer mi je pretio, govoreći "Ti kad bi mene ostavila, ja bih teubio, našao bih te gde god da odeš..." E, sad kad mu ne trebam više, sad sam nesposobna i ne mogu da ih služim.

- Odgajila sam četvoro tuđe dece i dvoje svoje.

- Noge mi odoše i kičma, šećer imam, pritisak... Borim se da ostanem na svome, u svojoj kući, pa kakva je takva je.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs