UPOZNALI SE PREKO FEJSBUKA, A SAD JEDVA SASTAVLJAJU KRAJ S KRAJEM: "Dovela sam ga u svoju kuću, dok on peva, ja prosim"

Par iz Bosne se upoznao preko Fejsbuka, a sad jedva sastavljaju kraj sa krajem.

Porodica
UPOZNALI SE PREKO FEJSBUKA, A SAD JEDVA SASTAVLJAJU KRAJ S KRAJEM: "Dovela sam ga u svoju kuću, dok on peva, ja prosim"
Foto: Printscreen Youtube/ Srećko Stipović

Poznati ulični pevač Mustafa Hrustić iz Zenice oženio se Dženitom Osmanović iz Zavidovića koju je upoznao preko Fejsbuka, a kako kaže, prihvatio je i njenu decu iz prethodnog braka.

Par živi u Dženitinoj kući i jedva stastavljaju kraj s krajem. Mustafa se ne libi da radi sve poslove kako bi u kuću doneo koru hleba. Trenutno skuplja sekundarne sirovine, a neretko i zapeva, pa i tu zaradi po neku marku.

- Zvučnik mi stao, eno mi mikrofona u koferu ali nemam zvučnik. Tako da idem malo sa kolicima i nije me stid da idem po kantama. Nije me sramota da radim kao i svi - kaže Mustafa.

- Upoznali smo se preko Fejsbuka, upoznasvanje je trajalo mesec dana.

- Mustafa je dobar, nije loš. Kopamo po kantama i tako se snalazimo za život. Imala sam dvoje dece, jedno mi je nastradalo na licu mesta. Nemamo nikakva primanja, 6 meseci nismo dobili dečiji dodatak. - ispričala je Dženita i dodala da zajedno sa Mustafom ide u zaradu:

- Dok on peva, ja prosim!

- Svako jutro ustanemo oko 6 sati, popijemo kafu, sredimo decu i idemo da radimo. - rekao je Mustafa.

Inače, pre nekoliko meseci zbog nemogućnosti plaćanja stanarine i režija Mustafa je završio ispod mosta u Zenici, a tada mu je pomogla pevačica Marija Šerifović. Pevačica je u julu prošle godine posetila Mustafu, platila mu stan i režije za godinu dana i pomogla da nađe posao na bazenu.

- Od svih ovih pevača, ona se jedina našla da mi pomogne i hvala joj od srca, kao i svim ostalim ljudima koji su mi pomogli. - kaže Mustafa.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs